Tanrı, Ateistleri neden yarattı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yonga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    ateist tanrı
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam size kötü bir şey demedim neden beğenmedim bıraktınız?

Mesajımdan anlamayıp sırf düşmanlık olsun diye attığımı nasıl çıkardın? Hikayede çocuğun sorusunu aptalca bulan birine, bence akıllıca demişim...

Herkes kendi için yapıyor. İhtiyacı olan biri görünce içinde yardım etme isteği uyanır. Yardım etmezsen o duygu içinde kalır ve seni rahatsız etmeye başlar. Yardım edersen o duygudan kurtulursun ve bunun yanında rahatlama hissedersin. Bu yüzden bana göre insanların başkasına yardım etme nedeni kendini kurtarmaktır.
Kısaca ona yardım edersin çünkü içindeki o kötü histen kurtulmak istersin.

O halde kötü niyetli ateistlere bakıp "Tanrı senin belanı versin" demek yerine bir an tanrının varlığını unutup "Celladın ben olurum" mu diyeceğiz?

Her ateisti cennetlik gibi yorumlamış hikaye...

Tanrı ateistleri yaratmadı.
Tanrı insanı yarattı.
İnsan ateist oldu.

Sizler bizimle uğraşırken, biz bilim kitabını açıp okuyoruz. Bırakın artık bizimle uğraşmayı da gidin, kendinize bir şeyler katın.

Önce gidin, Celâl Şengör'ü hani dalga geçiyorsunuz ya, iddialarına karşı cevap verin. Hadi, ona verdin git, Diamond Tema var, ona cevap ver.

Son düzenleme:
Birçok iddiayı ortaya atıyorsun çoğu saçma iyilik ve kötülük anlaşılması kolay bir şeydir sana yapılmasını istemediğin bir şeyi yapmazsın olur biter mevzu bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…