Özür dilerim.Haklısınız.
Özür dilerim.Haklısınız.
Yahu yapamaz değil, yapıp üstüne bir de irade verip şimdi önümde secde edin ya da yanarsınız demesi bildiğin ego. Ego yani. Krallar neden önünde eğilmeni istiyor? Ego. Ben üstünüm, sen zayıfsın, önümde eğil. Şov. Tanrı benden onun önünde eğilmemi bekliyorsa ve eğilmezsem beni yakacağını söylüyorsa kusura bakmasın da o kusursuz bir tanrı değil benim gibi egosu olan kusurlu ama süper güçlü bi' varlık sadece. Bunu anlaması çok da zor olmamalı. Basit cümleler kullandığıma inanıyorum.Bizi yaratma gücüne zaten sahip. İsterse çok daha iyilerini yaratabilir. Her an önünde secde ederler.
Arkadaşlar, İslam dini hoşgörü dini değil mi? Tanrı da merhametli değil mi? O zaman neden cezalandırılıyor?
Hayat boyu birine fiili bir kötülüğü olmayan bir insanı, secde etmedi, oruç tutmadı, beni anmadı diye sonsuz ateşte cezalandıran bir varlığın merhametinden bahsedilemez.
İslam.
Hoşgörü dini diye insanlar söyler islamda böyle bir şey yok.Arkadaşlar, İslam dini hoşgörü dini değil mi? Tanrı da merhametli değil mi? O zaman neden cezalandırılıyor?