Hayır, Müslüman birisi için tanrının varlığını anlatan bir ayet.
Anlıyorum sadece üzülerek geçiyorum.
Son düzenleme:
Hayır, Müslüman birisi için tanrının varlığını anlatan bir ayet.
Dostum fikirlerini biraz daha iyi uslüpta söylesen daha iyi olmaz mı?Anlıyorum sadece üzülerek geçiyorum gerçekten çok yazık.
Okurken bile tüylerim diken diken. Gerçekten Kuran Kerim okuduğumda çok farklı hisler hissediyorum. Bir sürü kitap okudum, film izledim hiç böyle etki olmuyor.
Aynı şeyi Badeci Şeyh tarafından badelenenler de hissediyorduGerçekten Kuran Kerim okuduğumda çok farklı hisler hissediyorum.
Agnostik ateist nasıl oluyor¿İnsanoğlunun var olduğu süre boyunca olacak, insanoğlu ile oluştu. (Agnostik ateistim)
Tanrı, Tanrı'yı yarattı kısaca.
Peki neden ayetler tanrıyı, ibadetleri, peygamberleri anlatıyorda tanrının bunları nasıl yarattığını anlatmıyor?Hayır, müslüman birisi için tanrının varlığını anlatan bir ayet.
Küçük bir detay var, ortada bir kitabı olan, elçi olduğunu iddia eden kişiler olan, mucize iddiaları olan dini bir tanrıda yokluğu gayet de güzel ispat edebilirsin ve dalganı geçebilirsin
Ha ortada olmadığı iddia edilen, hiçbir şeye karışmadığı söylenen bir tanrıda, yani demiştik bir tanrıda söylediklerin doğru.
Bu yazı tanrının varlığına işaret olarak mı sayılıyor?