Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Bu tarz konular görmek istememeni anlarım da bunun sebebini anlamadım. Açılmalı, tartışmak zaten felsefenin bir parçası.
İnsanlar başka bir şey bilmediğinden tek bir düşünceye bağlı kalacağına farklı düşüncelerden de bilgi sahibi olmalı; farklı fikirleri, ideolojileri vs. görmeli.

Gereksiz bir öneri olmuş. Bu tarz konular yasaklanacağına "boyum daha ne kadar uzar?" gibi konular yasaklanmalı.

Senin sıkıntın mı var? Techolay ilk kurulduğundan beri bu konular açılmadı, sitenin kurulma amacı böyle konular açılmaması gibi şey zaten.

Bu tarz konular görmek istememeni anlarım da bunun sebebini anlamadım. Açılmalı, tartışmak zaten felsefenin bir parçası.
İnsanlar başka bir şey bilmediğinden tek bir düşünceye bağlı kalacağına farklı düşüncelerden de bilgi sahibi olmalı, farklı fikirleri, ideolojileri vs. görmeli.
Çünkü yeterince açıldı. Çok açmak istiyorlarsa dediğim gibi araştırsınlar.

İnsanlar başka bir şey bilmediğinden tek bir düşünceye bağlı kalacağına farklı düşüncelerden de bilgi sahibi olmalı.
Hocam iyi güzelde üç beş kişi harici adam gibi felsefe bölümüne faydası olan insan yok ki. Gelen ayet atıyor giden sure atıyor falan filan.

Gereksiz bir öneri olmuş. Bu tarz konular yasaklanacağına "boyum daha ne kadar uzar?" Gibi konular yasaklanmalı.
He ya o konular aşırı saçma.

Hocam iyi güzelde üç beş kişi harici adam gibi felsefe bölümüne faydası olan insan yok ki. Gelen ayet atıyor giden sure atıyor falan filan.
O bölüme ayet atılması vs. yasak zaten hocam, raporlayınca siliniyor, geçen konuma birisi attı raporladım hemen gereği yapıldı.
Fikrini paylaşmak isteyenler paylaşsın işte, zararı yok ki.

Senin sıkıntın mı var? Techolay ilk kurulduğundan beri bu konular açılmadı, sitenin kurulma amacı böyle konular açılmaması gibi şey zaten.

Hiç açılmaya başlanmadan direkt olarak yasaklanmalı işte, sonuçta üye sayısı artacak ve saçma sapan konular açılacak.

Çünkü yeterince açıldı. Çok açmak istiyorlarsa dediğim gibi araştırsınlar.

"iOS için oynaması zor oyun önerisi" diye konu açacağına araştırsaydın o zaman sen de.

Son düzenleyen: Moderatör: