Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Forum kuralları doğrultusunda her türden konunun açılabilmesi kadar doğal bir şey yok. A ya da B türden konular yasaklansın tarzındaki konular yasaklanmalı bence. Foruma kirlilik oluşturuyorsa bu tarz konular oluşturuyor. A ya da B kişisi, ilgisini çekmeyen konu türünü hemen yasaklatmak istiyor. Ne zararı var? Sonra ana sayfaya girip bakıyoruz ki A ya da B türü tarzı konular yasaklansın diye binlerce konu var. İnsanları kısıtlamayı bırakın artık.

Ayet paylaşmaya yasak getirince problemlerin çözülmeyeceğini yazmıştım, inanmadınız. Şimdi de Tanrı konularına yasak getirilme önerisi açılmış. Sonsuz yasaklama paradoksunuzda başarılar diliyorum.

İnsanlar hassas noktalar hakkında konuşmayı ya da tartışmayı asla sevemedi ve sevemeyecekte gibi görünüyor. Yakında Felsefe'de yasaklansın denmeye başlanırsa şaşırmam.

Kısmi olarak siz arkadaşlara katılıyorum ama çözüm yine de bu olmamalı ama ne diyebilirim bilmiyorum.

Bence burayı özel bölge haline getirelim üç-beş kişi tartışırız, bu sayede insanlar" yok şunu gördüm yasaklansın, yok bu böyle dedi forumdan atılsın" vb. şeyleri görmemiş olur hem de bu bilimi seven insanlar rahat nefes alabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme: