Amazon Tarafından dolandırıldım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 997
  • Etiketler Etiketler
    amazon
Ben de zamanında Hepsiburada'dan SanDisk Ultra Luxe almıştım oda sahte çıkmıştı okuma hızı 25'i geçmiyordu. Sandisk'in çakma ürünleri çok dolaşıyor her sitede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam. THH başvurun. Bir çılgın çözüm de önereceğim ama işe yarar mı bilmem, Amazon Türkiye'yi Amazon'un genel merkezine şikayet edebilirsiniz.

Amazon benim 500 liralık hediye çekime çökmesi haricinde çok güzel bir site.

Tabii ki en iyi ticaret sitesi ama hata yapmayacagi anlamnina gelmez. Buyuk bir sorun yasamistim ve 3 ay sonra alabilmistim parami onlardan. Ama buna ragmen yine Amazon tercih ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu ilk kez yapmıyorlar forumda şimdi ağzımı açsam amazona toz kondurmuyorlar ama o çok sevdikleri Amazon'u sanıyorlarki iade ediyoruz o iade edilen ürünleri satmıyorlar iade geldiği gibi paketleyip satıyorlar iade ürün konusunuda en çok Amazon'dan şikayet edenini görüyorum.

Ben "bu ürünü neden istiyorsunuz ki geri? Geri mi satacaksiniz müşterilere?" dedim ve bana "Depomuzda imha ediliyor." dediler

Herkes biliyor ki, geri satacaklar...

Ben "bu ürünü neden istiyorsunuz ki geri? Geri mi satacaksiniz müşterilere?" dedim ve bana "Depomuzda imha ediliyor." dediler

Herkes biliyor ki, geri satacaklar...

1 tane kasa ve monitor almistim Amazon acildigi ilk yil. Kasanin sol tarafi boydan boya cizikti. Kutu icinde cizilmesi mumkun degil. Ayrica monitorun daha once açılıp iade edildigi bariz belliydi ve IPS glow, bleeding ne ararsan vardi. Ha bir de islemcinin PIN'i yamuktu ve kalemle duzeltmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…