Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Türk milleti anlar mı bundan. Ya Chrome ya Opera GX kullanacak çünkü ışıklı mışıklı oh mis. Firefox değeri bilinmiyor.Edge size saygısı olmayan bir tarayıcıdır. Kullanmayın.
Firefox öneririm. Alışkanlıkları değiştirmek zordur ama imkansız değildir. Alıştığınız zaman dönmek istemezsiniz.
Arayüzü Custom CSS'ler ile değiştirebiliyorsunuz. Mesela benim Firefox'um bu şekilde:
Eki Görüntüle 23567
Bu şekilde isterseniz Edge, Chrome, Safari hatta Opera GX temaları da kurabilirsiniz.
MamiDigital
Yetkin
Edge tavsiyem.Şu an Opera GX kullanıyorum. Yer imleri çubuğunda çok fazla öğem var. Şifreler de bir o kadar. Bunları hiçbir kayıp olmadan kolayca transfer edebileceğim bir tarayıcı ve bu işlemi nasıl yapacağımı söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Kesinlikle Firefox.
Captain Levi
Yetkin
Güvenilir mi hocam?Edge size saygısı olmayan bir tarayıcıdır. Kullanmayın.
Firefox öneririm. Alışkanlıkları değiştirmek zordur ama imkansız değildir. Alıştığınız zaman dönmek istemezsiniz.
Arayüzü Custom CSS'ler ile değiştirebiliyorsunuz. Mesela benim Firefox'um bu şekilde:
Eki Görüntüle 23567
Bu şekilde isterseniz Edge, Chrome, Safari hatta Opera GX temaları da kurabilirsiniz.
Edge size saygısı olmayan bir tarayıcıdır. Kullanmayın.
Kesinlikle tamamen katılıyorum size. Zira ben Ankara'da deniz olduğuna inanan bir bir yapay zekaya ne ihtiyaç duydum ne de duyarım. Çöp tarayıcı kısaca. Firefox'ta yapay zeka olsun ya da olmasın. Forumda yer işaretlerinden haberi olmayan kullanıcılar var.
Elon Musk dolandırıcı mı gibi bir soru olmuş bu. Niye olmasın?
- Makaleler
- 9
CSS sitesini sormuş sanırım.Elon Musk dolandırıcı mı gibi bir soru olmuş bu. Niye olmasın?
Güvenilir.
The Shorekeeper
Üstün
Tabii ki. CSS yüzünden başı belaya gireni görmedim.
Elma ısıran
Üstün
Muhtemelen yeni tarayıcıyı yükleyip ilk açtığında "Verileri varsayılan tarayıcından al" gibi bir seçenek çıkacaktır karşına. Eşleştirerek kolayca aktarabilirsin tüm verilerini.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-