Her gün tavuk pilav yulaf yumurta yemekten sıkıldım. Ha tadı güzel alıştım ama bayıyor bir süre sonra ama diyet ve spor yapıyorsam yemem lazım. Diyeceksiniz farklı şeyler ye sağlıklı diye fakat tavuk pilavdaki makroları başka öğünden tamamlamam çok zor. İnternette bir sürü tarif var ama beceriksiz olduğum için tek bunu yapabiliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Kızarmış yağ sıkıntı hocam tavuğu haşlama yiyorum ondan bayıyor.
Deniz744
Başarılı
Kızarmış yağ sıkıntı hocam tavuğu haşlama yiyorum ondan bayıyor.
Hocam spora gitmeniz sizin saman gibi tavuk yemeniz demek değildir. Her gün haşlanmış tavuk yiyerek sıkılırsınız. Bir tane diyetisyen adam var, spor ile alakalı tarif verirken hardal falan kullanıyor. Yağ o kadar da sıkıntı değil hocam, spor çıkışı kahve içerek mükemmel bir vücut yaptım. Yeri geldi sebze yeri geldi kuzu yedim tabii
Hayatının sonuna kadar böyle mi devam edeceksin? Kimse anasının karnında öğrenmiyor yemek yapmayı. Tonla video var izleyip yaparsın.İnternette bir sürü tarif var ama beceriksiz olduğum için tek bunu yapabiliyorum.
İsimbulamajim
Üstün
KaslıFilozof
Size katmak istediğim birden fazla değer var bunları şöyle sıralayabilirim. 1- Sağlıklı beslenmeyi en pratik ve sürdürebilir hale getirebilmemiz için onlarca özgün ve sağlıklı tarif içeriği yayınlayacağım. 2- Sağlık bir yaşam için nasıl egzersiz yapmalıyız konusunu ele alıp sizlere yol...
Deniz744
Başarılı
Bu kanala bak derim lor peyniriyle san sabestian cheesecake bile yapıyor.![]()
KaslıFilozof
Size katmak istediğim birden fazla değer var bunları şöyle sıralayabilirim. 1- Sağlıklı beslenmeyi en pratik ve sürdürebilir hale getirebilmemiz için onlarca özgün ve sağlıklı tarif içeriği yayınlayacağım. 2- Sağlık bir yaşam için nasıl egzersiz yapmalıyız konusunu ele alıp sizlere yol...youtube.com
Bu eleman yakında lor peyniriyle RTX 4090 yapımı atarsa şaşırmam ama şu lor peynirli pizzasını denemiştim. İyiydi.
- Makaleler
- 1
Eziyet etme kendine. Güzel bir lahmacun ye keyfin yerine gelsin.
Sonra diyeti bozdu mu pişmanlık çöküyor bu body sporu disiplin bide mental işi şeytan diyor bas iğneyi ya.Eziyet etme kendine. Güzel bir lahmacun ye keyfin yerine gelsin.