Tamam bende hesaplı yiyorum ama her zaman yapılacak bir şey değil bu arada lor peynirini de yersin ben 500 gram tavuk yemem her gün Max 250-300 gram. Yandan lor peynirimi yerim sütümü içerim. Pilav istemiyorsa canım makarnamı yerim. Yulafın yanına 1-2 kuru meyve sıkıştırırım bu şekilde 125'ten 105'e düştüm. Gücüm de arttı. İşin olayı antrenman beslenmenin bu kadar incik cıncığını düşünmene gerek yok kendin diyosun bayıyor diye bayıyorsa başka şey ye.
Senin gibi bilim yapıyormuş gibi takılan biri geliyor salona sonra adama bakıyosun 1 sene geçmiş hala 60 kilo bench ile çalışıyor ben 1 senedir antrenman yapıyorum 100 kilo ile set atıyorum. Önce bir formunu oturtmaya bak yağ oranın belli miktarın altına düşer abi ben illa tane tane karın kası görmek istiyorum dersin o zaman bak kimse karışmaz beslenmene o kadar dikkat etmene.
İşin özeti. Kalori ve Protein alımına dikkat et. Sağlam antrenman at. Gerisini okadar da gramı gramına dikkat etmene gerek yok yarışmacı da olmayacaksın işi kendine eziyet haline çevirme.