Tavuk yemenin insan sağlığını bozduğu doğru mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rauf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 333
  • Etiketler Etiketler
    tavuk yemek

Rauf

Becerikli
Merhaba,

Görüştüğüm kişilerden ve internette birkaç şeyler duydum. Kasaplar, dürümcü vs. yerlerde satılan tavukların bir şeylerini değiştiriyorlar. Kısır olmaya kadar yol açıyor. Bu doğru mudur? Dezenformasyon da olabilir mi?

Merhaba,

Görüştüğüm kişilerden ve internette birkaç şeyler duydum. Kasaplar, dürümcü vs. yerlerde satılan tavukların bir şeylerini değiştiriyorlar. Kısır olmaya kadar yol açıyor. Bu doğru mudur? Dezenformasyon da olabilir mi?
Bütün her şeyi dozunda tüketirsen turp gibi kalırsın, sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzmanlar falan hep demiyor mu tavuk zararlı diye?
İşte tekrar ısıtmalmamaya, hijyen durumuna dikkat edilmeli, yediğin tavuk miktarına göre oluşacak zararlardan daha önemli bunlar, genelde bunlar gözardı edilince sorun yaşanıyor, daha dün tavuğu tekrar ısıtıp yedim o gün midem bozuldu mesela.

Uzmanlar falan hep demiyor mu tavuk zararlı diye?
Her uzmana inanma. Öyle bir şey yok.

Hiçbir besin tek başına zararlıdır denemez. Her şey miktara bağlı. Uzun bir süre sabah, öğlen ve akşam sadece köy tavuğu yersen de sağlığını bir gün bozarsın. Aynı senaryoyu brokoli ile yaparsan da yaşarsın.

Önemli olan mevcut vücut sağlığınıza yönelik, yani vücudunuzun neye ihtiyacı olduğuna yönelik olarak dengeli beslenmek.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt