Sevgili değerli brkdnmz hocam. Sizi sadece burada tanıdım sizin gibi güzel insani Technopat'ta da tanımak isterdim fakat sanırım Technopat fazla aktif olmadığım için sizi orada fark edemedim ya da göremedim. Orada da nickiniz bu muydu hocam?
Sevgili değerli brkdnmz hocam. Sizi sadece burada tanıdım sizin gibi güzel insani Technopat'ta da tanımak isterdim fakat sanırım Technopat'ta fazla aktif olmadığım için sizi orada fark edemedim ya da göremedim. Orada da nickiniz bu muydu hocam?
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Sanırım bende öyleydim hocam fazla takılmıyordum burada ki kadar orada. Burada tanımak sizi çok güzel. Çok iyi efendi dürüst kibar ve saygılı birisiniz sizin gibi insanlar bu forumda çoğalsın var olsun.
@4075 konusunda ben de katılıyorum çok tatlı bi insan. Valorant oynayacağım onunla ama iletişim kuracak bir yol bulamıyorum. Sorarsam da uyarı yiyorum. Sitede de mesajlaşma yok.
@brkdnmz ile aynı şekilde. Meslektaşız ama bağlantı kuramıyoruz.