Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Eskiden çok az kullanıyordum, burası açıldıktan sonra hiç kullanmıyorum durumuna geldi. Orada 3 senede 1000 mesaj yazmışken burada birkaç ayda 3000'e zorluyor oluşumdan anlaşılır oluyor.
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Herkesin düşüncesine saygı duymakla beraber ben artık kullanmadığımı söylemek isterim. Recep Bey oradan ayrılınca aslında anladım ki, benim orada bulunmam sorun çözme vs. değil oranın ortamı ve oradaki kıymetli insanlarmış. Değer verdiğim kıymetli insanlar burada olunca ben de burada olmalıyım dedim. Tabii şunu da belirtmekte fayda var, insanlar hem orayı hem de burayı kullanabilirler. Bu ne yanlış ne de ayıp.