Technopat kullanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yonga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 249
  • Görüntüleme Görüntüleme 11B
  • Etiketler Etiketler
    technopat
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

4 senedir üyeyim 15 yıllığına ban yedim. Yorum beğeni vs hiçbir şey yapamıyorum. Sadece öylece bakıp gezinebiliyorum.

Cift faktor dogrulama acik. Technopat'in şu anki durumu elimi bile yormaya değmeyecegim halde.

Yani kullanmıyorum.

Eskiden çok az kullanıyordum, burası açıldıktan sonra hiç kullanmıyorum durumuna geldi. Orada 3 senede 1000 mesaj yazmışken burada birkaç ayda 3000'e zorluyor oluşumdan anlaşılır oluyor.

Fark etmiyor bana. Yardım gereken, cevaplanacak bir PSU konusu varsa Çektopat bile olsa takılırım.

Öte yandan arada farklı kategorilerde takılmak için burayı kullanıyorum. Yan tarafın suyu çıktı artık. İnsanlar kötü.

Arada hala kullanıyorum ama ağırlığımı buraya verdim.

İfadeler: 144
Herkesin düşüncesine saygı duymakla beraber ben artık kullanmadığımı söylemek isterim. Recep Bey oradan ayrılınca aslında anladım ki, benim orada bulunmam sorun çözme vs. değil oranın ortamı ve oradaki kıymetli insanlarmış. Değer verdiğim kıymetli insanlar burada olunca ben de burada olmalıyım dedim. Tabii şunu da belirtmekte fayda var, insanlar hem orayı hem de burayı kullanabilirler. Bu ne yanlış ne de ayıp.

Biraz kullandım zamanında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…