Önce hakaret sonra tehdit modlarla ne sorunun var be adam?Kullanıyorum. Fakat 29 Aralık 2024 tarihinde sona erecek Moderasyon Ekibi'ne tehdit etmek uyarısı ve kalıcı olarak Rapor Sistemi Yasağı uyarılarım var orada.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Moderasyon Ekibi'ne hakaret uyarım yok orada.Önce hakaret sonra tehdit modlarla ne sorunun var be adam?![]()
Yanlış hatırlıyor olabilirim, aralıkta biten 6 aylık uyarın hakaret değil miydi?
Tehdit idi o da. Ayrıca yanlış bilgi vermeyelim. Aralık idi Kasım'a düşürdüler.Yanlış hatırlıyor olabilirim, aralıkta biten 6 aylık uyarın hakaret değil miydi?
Senin sicil de kabarmış, Allah kurtarsın.Tehdit idi o da. Ayrıca yanlış bilgi vermeyelim. Aralık idi Kasım'a düşürdüler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
2-3 yıl önce açtığım hesabı bulmuşlar çoklu hesaptan iki hesabıda sildiler.
- Makaleler
- 1
Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Mesajları okumadan söyleyeyim muhtemelen %80'i orayı bırakıp buraya geçmiştir. Technopat pişman olmuştur "Recep Baltaş'ın yeni sitesi: Techolay.net" konusunu açtırdığı için
2023'ün başlarında kullanmıştım ama bir iki mesaj filan atıp kullanmayı bırakmıştım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.