Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajları okumadan söyleyeyim muhtemelen %80'i orayı bırakıp buraya geçmiştir. Technopat pişman olmuştur "Recep Baltaş'ın yeni sitesi: Techolay.net" konusunu açtırdığı için :D

İlkine katılıyorum ikincisine katılmıyorum çünkü şöyle söyleyeyim, Recep Baltaş zaten Technopat'ın çok büyük parçasıydı. Kırgınlık veya hak geçmesi olmadan, anlaşmalı bir ayrılık olmuştur bence. Maddi manevi vb. her şeyi settlelayıp ayrılmışlardır.

Bura açılana kadar aktiftim. Zaten oranın adminlerinden, verilen saçma cezalardan bıkmıştım ama başka forum ortamı yoktu bana uyan. Burası da oradaki arkadaşlar olduğu için kolay oldu. Burada açtığım bazı konuları orada da açıyorum farklı fikirler, cevaplar için. Onun dışında mesaj yazmıyorum artık.

Bir ara hayatım orada geçiyordu ama kısa sürdü maalesef. Kısa sürede o ilk hevesli olduğum andaki gibi hissettirmemeye başladı, üstüne ailevi birçok problem ve vakit bulamama yüzünden bıraktım. Twitter'da Recep Baltaş'ın telefondaki yakınlaştırma uygulamasının reklam spamı yapmasından bahsettiği videoda Techolay Sosyal dediğini duyunca buraya geldim. Hala daha çok vaktim olmadığı için aktif olamıyorum ama Technopat'ta geçirdiğim son zamanlardan daha iyi gibi geliyor.

Bir ara hayatım orada geçiyordu ama kısa sürdü maalesef. Kısa sürede o ilk hevesli olduğum andaki gibi hissettirmemeye başladı, üstüne ailevi birçok problem ve vakit bulamama yüzünden bıraktım. Twitter'da Recep Baltaş'ın telefondaki yakınlaştırma uygulamasının reklam spamı yapmasından bahsettiği videoda Techolay Sosyal dediğini duyunca buraya geldim. Hala daha çok vaktim olmadığı için aktif olamıyorum ama Technopat'ta geçirdiğim son zamanlardan daha iyi gibi geliyor.
Technopat nickiniz neydi acaba?

Kullanıyorum fakat hem burası hem Technopat üzerinde çok aktif olamıyorum. Bir 50 mesaj falan sonra orada 5K olacağım ama mesaj yazmak falan pek içimden gelmiyor artık. Girip bana bir şeyler katan veya söyleneni beğendiğim mesajlara emoji bırakıp çıkıyorum.

• Beğendim
İfadeler: 144
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.