2017'den beri kullaniyordum lakin gecen sene kalıcı ban yedim moderasyona hakaretten. Ne yazsam gereksiz mesajdan uyarı alıyorum sonra itiraz ettiğim için ayriyeten bir de rapor sisteminden banlaniyordum. En son ne olduğu malum lakin ben zamanında bunları dile getirdiğimde kimsenin inanmaması da ayrı gülünç. Neyse bu olayları yaşayanın sadece ben olmadığımı öğrenmek iyi hissettirdi.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Moderasyon bayağı değişmiş. Ben 2020'de o moderatörken İbrahim Zdemir ile 2 saat tartışmış, istememe rağmen inat ettikleri için uzaklaştırma alamamıştım.Olalı 1 sene oldu. O forumu 1,5 sene kullandım. Son 6 ayı rezaletti, hiçbir konu onaylanmıyordu. Her mesaja gereksiz mesaj diyip ban atıyorlardı, zaten ne olduysa siber saldırıdan sonra iyice olmaya başladı. Sonra tahminim AKP'li şahıslar moderasyon ekibine sızdı.
Tehlikeli adamsınız gerçekten.Kullanıyorum. Fakat 29 Aralık 2024 tarihinde sona erecek Moderasyon Ekibi'ne tehdit etmek uyarısı ve kalıcı olarak Rapor Sistemi Yasağı uyarılarım var orada.
Nedir sebebi?
En son sizi Casper Excalibur G870 önerirken gördüm zaten sonra mesajınız yoktu. Ona da tepki vermiştim ben. Bu forumda da benzeri olmaması dileğiyle. Normalde en fazla monitör konularında görüyordum ama monitör konularında teknik bilgisini kendinden çok savunanlar o forumda pek ayakta kalamıyor. Orada monitör konuları hep tartışmalıydı, son zamanlarda o durum yok.
Fikrinize katılamayacağım, orada bulunan moderatörlerin bir kısmı burada da görev yapıyor büyük ihtimal ile ve Recep abi dahil Technopat sosyal kökenli yöneticiler. Yani forum tecrübeleri oraya dayanıyor olabilir ve her ne kadar orada artık çalışmasa da orada bulunan kitlenin önemli bir kısmının burayı geldiği ortada. Kısaca iki forumda birbiri arasında dostane ilişkiye sahip olacaktır, olmalıdır da bence. Yani "Technopat sosyale tövbe ettim yaşasın Techolay!" demek bana doğru gelmiyor. Siz de bana katılmak zorunda değilsiniz uzun süreli bir ban yemişsiniz.En ufak şeye bile ceza veren, asla ve asla düzgün moderatöru olmayan 3 yıl boyunca kullandığım dünyanın en iyi kullanıcılarının ve en kötü moderatörlerinin olduğu site. Techolay'in kurulması ile orasiyla bağlantımı kesmek için moderatöre hakaret, rapor sisteminde küfür, trollukten ceza yiyerek 2026 sonuna kadar banlandim. Recep reisin yanındayız, mutluyuz...
Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan önce nasılsa öyle devam. Yeni konularımı buraya açmayı düşünüyorum sadece.
Sona erme tarihi olmayan bir uyari mi? Gecmisler olsun.2017'den beri kullaniyordum lakin gecen sene kalıcı ban yedim moderasyona hakaretten.
Monitor konulari da aldi basini gitmis bilgisi olmayanlarin eline kalmis, uzuldum. Saint Lucia ve P R O F O U N D harici kimse monitor konusunda asiri detayli monitor teknik bilgisi vermiyordu simdi birkac kisi daha asiri detayli monitor teknik bilgisi vermeye baslamis ama yeterli degil maalesef.Tehlikeli adamsınız gerçekten.
En son sizi Casper Excalibur G870 önerirken gördüm zaten sonra mesajınız yoktu. Ona da tepki vermiştim ben. Bu forumda da benzeri olmaması dileğiyle. Normalde en fazla monitör konularında görüyordum ama monitör konularında teknik bilgisini kendinden çok savunanlar o forumda pek ayakta kalamıyor. Orada monitör konuları hep tartışmalıydı, son zamanlarda o durum yok.
29 Aralik tarihinde mesajimin duzenlenmesi uzerinde tartismalar yasadim. Agresif tavirli soz kullanmisim sozde. Duzenlenmemis halinde agresif tavirli mesaj goremedim acikcasi.
15 Ocak tarihinde ise moderasyonu agir bir sekilde elestirdim diye kalici rapor sistemi yasagi vermislerdi.
2022 Agustos'a kadar ben de oyleydim.Rapor sistemini aşırı kullanan ve kullanmayı seven biriydim neredeyse onaylanmayan raporum yoktur Techopat Sosyal'de. Utanmasam moderatörler ile sohbet bile edecektim neredeyse rapor sisteminden çünkü ufak tatlı cevaplarımız olmuştu. Burada gerek bile duymadım. Aşırı tatlı ve cana yakın bir moderatör tayfa var orada. Burasını bilemeyeceğim. Eğer bir forumun moderatör kitlesi başarılıysa o forumun önü açıktır bu kadar netim.
Sona erme tarihi olmayan bir uyari mi? Gecmisler olsun.
Monitor konulari da aldi basini gitmis bilgisi olmayanlarin eline kalmis, uzuldum. Saint Lucia ve P R O F O U N D harici kimse monitor konusunda asiri detayli monitor teknik bilgisi vermiyordu simdi birkac kisi daha asiri detayli monitor teknik bilgisi vermeye baslamis ama yeterli degil maalesef.
2027 de bitiyor ban 2021 sonunda yemiştim
Moderasyon Ekibi'ne hakaret, trolluk, rapor sisteminde uygunsuz uslup. 2026 olmasini birakin kalici olmamis ona sukur edin.En ufak şeye bile ceza veren, asla ve asla düzgün moderatöru olmayan 3 yıl boyunca kullandığım dünyanın en iyi kullanıcılarının ve en kötü moderatörlerinin olduğu site. Techolay'in kurulması ile orasiyla bağlantımı kesmek için moderatöre hakaret, rapor sisteminde küfür, trollukten ceza yiyerek 2026 sonuna kadar banlandim. Recep reisin yanındayız, mutluyuz...
Gecmisler olsun tekrardan. Cogu kisi mi 2027'ye kadar yemis yahu.
Moderasyon Ekibi'ne hakaret, trolluk, rapor sisteminde uygunsuz uslup. 2026 olmasini birakin kalici olmamis ona sukur edin.
Gecmisler olsun tekrardan. Cogu kisi mi 2027'ye kadar yemis yahu.
Önce yıldırma sonra baktılar olmuyor, 5 yıl banı çakıp yolluyorlar sanirim
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.