Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat yavaş yavaş ekşi sözlük gibi oluyor. Burası da öyle olmasın.

Birisi “iPhone 6'lar WhatsApp bile açamıyor ama Galaxy S1 bile daha seri açıyor.” yazmış bir konuda. 2 kere raporladım yanlış bilgiden ikisinde de reddedildi. “Kullanıcı performansları karşılaştırıyor”

Kullanıyorum ama yetişemediğimden ve kitle çok toksik veya islamcı, ezberci olduğundan burada daha çok aktifim. Buradakilerle kafamız uyuşuyor bayağı.

Ezberci diyo'n bana sen iki saat gelmedin :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yazdıktan sonra (mesaj sayısını artıran) 8 mesaj atmışım. 7 çözüm kasmışım. Mesaj yazmadan 5 tane daha kasıp 500 çözüm, 19.099 mesajda bırakmaya çalışacağım. Moderatörleri ikna ekmek ne kadar sürecek acaba?
500. çözüm olan mesajı attığım zaman baz alınırsa kabaca 2 gün sürdü :cool: Unutup birkaç mesaj atmışım. Eskilerden gereksiz mesaj bulup sildiririm. Mesaj yazmamayı unutup yardım etmek için mesaj yazdığım adamların tepkisi bile forumu kullanmamak için yeterli.

Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.

Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Daha bugün bırakma kararı aldım artık burda takılıyorum.

Kalitesi son zamanlarda zaten baya düşmüştü. Burada üye sayısı çok daha az olmasına rağmen herhangi bir sorun yaşadığında çözüm bulman çok daha kolay. Buradaki kitle çok çok daha iyi bana göre. Tamamen buradayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.