Technopat kullanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16108
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    technopat
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şeyin piyasasını sorduğumda, saçma sapan fiyat önerileri (para etmez gibi cümleler veya öldürücü fiyatlar), tavsiye istediğimde çok bilmiş havasındaki veletler ve bomboş tavsiyeler, saçma sapan konular ve çok basit şeylerden uyarı veya ban yemek. Eskisi gibi değil, kullanılmaz.

Evet kullanıyorum. Beğendiğim veya beğenmediğim bir şey yok şimdilik.

Şu an kullanıyorum tabii ki, kendi hesabım gitti, silmiştim ama hani önce vicdan yaptım, biraz abarttım dedim, bana ulaşın kısmından uzun uzun yazdım ama umursanmadım, ben de içeriye yeni hesap açarak sızdım .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çoklu ve gizli hesap ile kullanmaya gerek yok. Farklı forumların kuralları "gelmeyeceksin" diyorsa kullanmayalım gitsin. Kendileri kaybetmek istiyor.

Techolay'dan ban yesen bile bilet açabiliyorsun. Mail ile de ulaşabiliyorsun. Art niyetli olmadığını belli edip doğru bir şey yazarsan değerlendirip hesabını geri açabiliyorlar.

Yasaklama sonrası böyle bir kapı bırakmayan hiçbir foruma ikinci hesap açmak bir çözüm değil. Daha fazla kural ihlalinden başka bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…