Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şeyin piyasasını sorduğumda, saçma sapan fiyat önerileri (para etmez gibi cümleler veya öldürücü fiyatlar), tavsiye istediğimde çok bilmiş havasındaki veletler ve bomboş tavsiyeler, saçma sapan konular ve çok basit şeylerden uyarı veya ban yemek. Eskisi gibi değil, kullanılmaz.

Evet kullanıyorum. Beğendiğim veya beğenmediğim bir şey yok şimdilik.

Son yaşadığım olay yüzünden bıraktım, zaten moderasyona sövdüğüm diye 2029'a kadar ban yedim, sonra da hesabı kapattırdım zaten. Özellikle oyun kategorisinde takılan malum bir şahsiyet var, onunla normal bir şekilde tartışırken hakaret vs. etmememe rağmen 6 ay banlandım, ondan sonra sövdüm mod ekibine zaten. Çok boş, vasıfsız eleman dolu, burada da onca şey yaşadım ama Technopat'taki kadar değil.
Şu an kullanıyorum tabii ki, kendi hesabım gitti, silmiştim ama hani önce vicdan yaptım, biraz abarttım dedim, bana ulaşın kısmından uzun uzun yazdım ama umursanmadım, ben de içeriye yeni hesap açarak sızdım 😁.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullanıyorum tabii ki, kendi hesabım gitti, silmiştim ama hani önce vicdan yaptım, biraz abarttım dedim, bana ulaşın kısmından uzun uzun yazdım ama umursanmadım, ben de içeriye yeni hesap açarak sızdım 😁.
Bence çoklu ve gizli hesap ile kullanmaya gerek yok. Farklı forumların kuralları "gelmeyeceksin" diyorsa kullanmayalım gitsin. Kendileri kaybetmek istiyor.

Techolay'dan ban yesen bile bilet açabiliyorsun. Mail ile de ulaşabiliyorsun. Art niyetli olmadığını belli edip doğru bir şey yazarsan değerlendirip hesabını geri açabiliyorlar.

Yasaklama sonrası böyle bir kapı bırakmayan hiçbir foruma ikinci hesap açmak bir çözüm değil. Daha fazla kural ihlalinden başka bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.