Eskiden çok kullanırdım ama Recep Ağabey'e olanlardan sonra bıraktım. Artık buralardayım.
Şu an kullanıyorum tabii ki, kendi hesabım gitti, silmiştim ama hani önce vicdan yaptım, biraz abarttım dedim, bana ulaşın kısmından uzun uzun yazdım ama umursanmadım, ben de içeriye yeni hesap açarak sızdımSon yaşadığım olay yüzünden bıraktım, zaten moderasyona sövdüğüm diye 2029'a kadar ban yedim, sonra da hesabı kapattırdım zaten. Özellikle oyun kategorisinde takılan malum bir şahsiyet var, onunla normal bir şekilde tartışırken hakaret vs. etmememe rağmen 6 ay banlandım, ondan sonra sövdüm mod ekibine zaten. Çok boş, vasıfsız eleman dolu, burada da onca şey yaşadım ama Technopat'taki kadar değil.
Bence çoklu ve gizli hesap ile kullanmaya gerek yok. Farklı forumların kuralları "gelmeyeceksin" diyorsa kullanmayalım gitsin. Kendileri kaybetmek istiyor.Şu an kullanıyorum tabii ki, kendi hesabım gitti, silmiştim ama hani önce vicdan yaptım, biraz abarttım dedim, bana ulaşın kısmından uzun uzun yazdım ama umursanmadım, ben de içeriye yeni hesap açarak sızdım.