erdym
Üstün
Evet 2 gündür sorun yaşıyorum tam da ihtiyacım vardı halbuki, eski bilgilere ihtiyacım var ama bu site yeni olduğu için sadece Technopat'ta var ve şu an giremiyorum web archive de yok zaten Google'in alt başlığından okumaya çalışıyorum.
Ne istiyor acaba bunlardan.Technopat'ı bugün açmayacak her halde. Dünden beri böyle.
Technopat'ı bugün açmayacak her halde. Dünden beri böyle.
Uyuyordur
Şu anki sorun dün ki sorunla aynı değil.Technopat'ı bugün açmayacak her halde. Dünden beri böyle.
Dediğim gibi, bugün ki sorun dün ki sorun ile aynı değil, Donanım'da umarım kime bulaştığını anlarlar.Dün yanlış hatırlamıyorsam CAPTCHA da kalıyordu bugün direk servis hatası aynısını donanım da yaşıyor o kadar dalga geçtiler bir de. Etme bulma dünyası.
Anladım.Dün 403 hatası falanda veriyordu ara sıra. Sonra bu sabah baktım tamamen gitmiş. Başka sitede açtığı konuya baktımda resmen kin beslemiş.
Dediğim gibi, bugün ki sorun dün ki sorun ile aynı değil, donanım'da umarım kime bulaştığını anlarlar.
Anladım.
İnanın ona bakmıyorlar ya hocam.Bence forumlarda yetkililerin aktifliğini kenarda göstermemek daha mantıklı aslında. Sonuçta oradan kontrol edip fırsatını bekleyebilirler.
Yazıları okurken yine gitti bir okuyamadım düzgün.
Eki Görüntüle 74470