Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData
Yetkin
MIUI & HyperOs Türkiye Forumu Muhtemelen. Şu an bu tarz XenForo kullanmayan forumlarda hiçbir sorun yok.
Diğer sitelerde sorun yoksa mutlaka bir açık var o zaman.
- Makaleler
- 1
403 hatası alıyorum. Sizde de durum böyle mi? Yoksa bir şekilde ban falan mı yedim bilmeden.
Explosive
Yetkin
Kişisel değil hocam bende ip ban yedim sanmıştım.403 hatası alıyorum. Sizde de durum böyle mi? Yoksa bir şekilde ban falan mı yedim bilmeden.
- Makaleler
- 1
Ha, iyi öyleyse. Biraz da kırmızı forumun derinlerine ineyim madem. Cevap için teşekkürler.
Explosive
Yetkin
Ha, iyi öyleyse. Biraz da kırmızı forumun derinlerine ineyim madem. Cevap için teşekkürler.
O ne hocam ya
- Makaleler
- 1
Donanım Arşivi forum işte. Mesela geçen pedofiliye tamam olan, Atatürk düşmanı, denizli Pamukkale ünv mühendislik fakültesinde okuyan bir elemanı bulmuştum. CİMER'e yazdım artık ifadeye mi çağırırlar ne olursa olacak. Değişik makaleler falan okuyayım diye girmiştim neye niyet neye kısmet işte.
O ne öyle?Donanım Arşivi forum işte. Mesela geçen pedofiliye tamam olan, Atatürk düşmanı, denizli Pamukkale ünv mühendislik fakültesinde okuyan bir elemanı bulmuştum. CİMER'e yazdım artık ifadeye mi çağırırlar ne olursa olacak. Değişik makaleler falan okuyayım diye girmiştim neye niyet neye kısmet işte.
Sitede sıkıntı var. Sürekli CAPTCHA çıkıyor, site de ağır.
Bu bir tek bende olmuyor mu yani?
Bende sorun var sanıyordum.
Aynen oluyor hocam. Az önce baktım meraktan 404 verdi.