Technopat'a tehdit iddiasının olayı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
EdoMinato denen birisi şöyle bir görsel hazırlamış;

Ve sırf @Recep Baltaş 'ın mesajını beğendi diye @efebatiin 'ı da eklemiş. Technopat'ın büyük moderatörlerinden "Emir M." ise "Başarılı" diyip gülmüş. Görsel raporlanıp silinince de bu sefer EdoMinato, şu şekilde bir mesaj yazmış;

Bu arkadaş ve oradaki konuda konuyu çarpıtıp, tehditlerden bahsetmeyi bırakıp Techolay ve Recep Baltaş gömmeye geçtiler. Bu arkadaşların amacının tehditleri duyurmak değil de daha farklı olduğunu düşünüyorum.

Technopat'ta boş bir e-posta ile boş bir hesap açıp konu açıp açıklama yayınladım, konu erişime açılınca gerekli güncellemeleri paylaşacağım.
Bahsi geçen arkadaşların isimlerini paylaşmadım ama herkes kimden bahsettiğimi biliyor.

Ben varım en önde bir de PUHAHHAHAH. Çok feci patladım ya.

Zêka seviyeleri bağırttı arkadaşın.

Ben varım en önde bir de PUHAHHAHAH. Çok feci patladım ya.
Ben yokum ama, olmadı ki böyle. Technopat'ın en büyük antisini eklememişler ayıp yani

Technopat'taki konu kilitlendi ancak neden kilitlendiğini anlamadım.

Ta ikinci mesajdan Techolay'ın adı geçerken olayın farklı bir alana kayıp uzaması öngörülebilir bir durumdu.

Technopat'taki konu kilitlendi ancak neden kilitlendiğini anlamadım.

Ta ikinci mesajdan Techolay'ın adı geçerken olayın farklı bir alana kayıp uzaması öngörülebilir bir durumdu.
Yeterli primi aldıkları içindir, kendi açımdan net bir cevap verdim arkadaşlara. Ali Güngör abime de birkaç minik hatırlatmada bulundum.

Tüm techolay ekibi ve üyeleri olarak arkandayız!

Tüm techolay ekibi ve üyeleri olarak arkandayız!
Arkamda olmayın gerek yok, bu konuyla doğrudan muhatap olan kişiler desteklerini sunsun yeterli. Kimse başı ağrımasın.

Konuyu bile onaylayamadılar daha, nasıl yazdıysak herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…