Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
EdoMinato denen birisi şöyle bir görsel hazırlamış;

IMG_20250701_231500.webp

Ve sırf @Recep Baltaş 'ın mesajını beğendi diye @efebatiin 'ı da eklemiş. Technopat'ın büyük moderatörlerinden "Emir M." ise "Başarılı" diyip gülmüş. Görsel raporlanıp silinince de bu sefer EdoMinato, şu şekilde bir mesaj yazmış;

IMG_20250701_232216.webp

Bu arkadaş ve oradaki konuda konuyu çarpıtıp, tehditlerden bahsetmeyi bırakıp Techolay ve Recep Baltaş gömmeye geçtiler. Bu arkadaşların amacının tehditleri duyurmak değil de daha farklı olduğunu düşünüyorum.

Technopat'ta boş bir e-posta ile boş bir hesap açıp konu açıp açıklama yayınladım, konu erişime açılınca gerekli güncellemeleri paylaşacağım.
Bahsi geçen arkadaşların isimlerini paylaşmadım ama herkes kimden bahsettiğimi biliyor.

Eki Görüntüle 159554

Ve sırf @Recep Baltaş 'ın mesajını beğendi diye @efebatiin 'ı da eklemiş. Technopat'ın büyük moderatörlerinden "Emir M." ise "Başarılı" diyip gülmüş. Görsel raporlanıp silinince de bu sefer EdoMinato, şu şekilde bir mesaj yazmış;

Eki Görüntüle 159555

Bu arkadaş ve oradaki konuda konuyu çarpıtıp, tehditlerden bahsetmeyi bırakıp Techolay ve Recep Baltaş gömmeye geçtiler. Bu arkadaşların amacının tehditleri duyurmak değil de daha farklı olduğunu düşünüyorum.
Ben varım en önde bir de PUHAHHAHAH. Çok feci patladım ya.

Eki Görüntüle 159554

Eki Görüntüle 159555

Zêka seviyeleri bağırttı arkadaşın.

Ben varım en önde bir de PUHAHHAHAH. Çok feci patladım ya.
Ben yokum ama, olmadı ki böyle. Technopat'ın en büyük antisini eklememişler ayıp yani :rofl: :rofl:

Technopat'taki konu kilitlendi ancak neden kilitlendiğini anlamadım.

Ta ikinci mesajdan Techolay'ın adı geçerken olayın farklı bir alana kayıp uzaması öngörülebilir bir durumdu.

Technopat'taki konu kilitlendi ancak neden kilitlendiğini anlamadım.

Ta ikinci mesajdan Techolay'ın adı geçerken olayın farklı bir alana kayıp uzaması öngörülebilir bir durumdu.
Yeterli primi aldıkları içindir, kendi açımdan net bir cevap verdim arkadaşlara. Ali Güngör abime de birkaç minik hatırlatmada bulundum.

Technopat'ta boş bir e-posta ile boş bir hesap açıp konu açıp açıklama yayınladım, konu erişime açılınca gerekli güncellemeleri paylaşacağım.
Bahsi geçen arkadaşların isimlerini paylaşmadım ama herkes kimden bahsettiğimi biliyor.
Tüm techolay ekibi ve üyeleri olarak arkandayız!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.