Konudan anlayan adam çıkmamış ki. Mesela konu açıyorsun hızlı, bilgisayara bir şey oldu, destek isteyeceksin, konu açacaksın ve bazı yazım hataları yaptın; ceza verip konuyu onaylamak etik değil bundan bahsediyordum ama şundan da eminim ki konumu onaylayan moderatörün de konuma kahkaha atanların da Türkçesi A1'in ötesine geçememiştir. Bana güleceğinize kendi halinize gülün çoluk çocuksunuz.
Noktalama olmadığı için 1 saat uyarı yediğimi hatırlıyorum. Şu an belki siz de uyarı alacaksınız "bildiginiz" değil bildiğiniz" yani kelimenin ortasına ğ koymadığınız için 1 saat hesap kısıtlanıyor. Kurallar bu kadar sert olmamalı bence.
Artık bir yorumu korkarak yazıyorum tekrar uyarı alır mıyım diye.
Aynen öyle hocam ama bu TDK sanan arkadaşlar beni eleştirmemiş, bazıları hakaret etmiş. El yazısı yazıp da burada mesaj düzenlemeyle Türkçesini düzelten çocuk, biliyorum düzeltmeden kastım yazım denetimi ile otomatik düzelten ama adamlar gelmiş kendi diline saygısı olmayanın fikirlerine de saygım yoktur diyenler olmuş, konu apayrı yerlere çekilmiş. Neresinden okudu o?... Neyse bir şey diyecektim de ban yemeyeyim.
İlk mesajımı bu konuya ekleyeyim. Gevşetilmemeli, gevşetilmesi teklif dahi edilmemeli.
İnsan kendi anadilini doğru konuşup yazmayı kendine neden böyle yük görür anlayamıyorum. Hiçbir yazdığına dikkat etmeden, klavyene kedi oturmuş gibi yazıp kazanacağın vakit ne kadar? Bu vakitle ne yapmayı planlıyorsun?
Önceliğin Türkçe öğrenmek olmalı.
Sana mı soracağım Türkçe öğrenip öğrenmemeyi? Yazım denetiminden Türkçeyi düzeltip yazan insansın burada bana ders mi veriyorsun? Edebiyat puanına baksak 50 üstü değildir burada bana laf kalabalığı yapıyor. Pardon edebiyat demişim Türkçe.
Kısa ve öz deyip destan gibi yazmışsın, ilk eksini kazandın.

Moderasyon bile dayanamamış, not eklemiş.
İnşallah acil bir şey olur, konu açarsın da yazım kuralları sebebiyle ban yersin, sonra anlarsın dediğimi.
Hocam bence bu gidişle buradan da böyle uyarılar yiyeceksiniz gibi. Sorunların kurallarda veya platformda olduğunu düşünmüyorum, doğru şekilde yazınca hiçbir yerden gereksiz ceza vermiyorlar. Sorun daha çok sizde diye düşünüyorum.
Lütfen noktalama işareti kullanın, yoksa insanlar cümlelerinizi okumaya çalışırken nefes darlığı yaşıyorlar. Veya epilepsi krizi geçiriyorlar, her ikisinden birisi kesinlikle yaşanıyor.
Hocam forumu çok kullanmıyorum zaten.
Biraz daha ilerleseniz AYT paragraf sorularına dönecekmiş konu.
Hocam edebiyat notu 50 üstü olmayan klavye delikanlıları bana nokta nerede kullanılır onu öğretiyor.