CVaRy
Başarılı
Evet, çok ciddiyim. dilediğiniz siteyi atabilirsiniz çekinmeden vururum.
Evet, çok ciddiyim. dilediğiniz siteyi atabilirsiniz çekinmeden vururum.
Bunu niye yapıyorsun? Yani yapmandaki sebep ne?Evet, çok ciddiyim. dilediğiniz siteyi atabilirsiniz çekinmeden vururum.
Bir sebebi yok, eğlenmek amacıyla.
He çok komik yani? Vallahi gram komik değil onu söyleyeyim. Yapmazsan sevinirim, huzurumuz bozulup duruyor.
Peki, siteye aylardır DDoS atılıyor, hepsini sen mi atıyorsun harbiden?
Bir daha saldıracağım zaman haber veririm. Huzurunuz bozulmasın.He çok komik yani? Vallahi gram komik değil onu söyleyeyim. Yapmazsan sevinirim, huzurumuz bozulup duruyor.![]()
Hala daha inanmadım tam olarak. Neden böyle bir şey yapmak ister ki biri. Başka site mi kalmadı? Aaa bakın buldum Tiktoka saldırın
Ne yalan söyliyim ben değildim. 30 temmuz tarihinde sanırım buraya saldırı olmuş, ben değildim.He çok komik yani? Vallahi gram komik değil onu söyleyeyim. Yapmazsan sevinirim, huzurumuz bozulup duruyor.
Peki, siteye aylardır DDoS atılıyor, hepsini sen mi atıyorsun harbiden?
Yani bunun neresinde eğlence alıyorsun acaba?Ne yalan söyliyim ben değildim. 30 temmuz tarihinde sanırım buraya saldırı olmuş, ben değildim.
Hiç denemedim, bakarız bir ara. Mart - nisan ayları gibi, ne kadar SMS onay sitesi varsa hepsine saldırıp bedava numara almıştım. Çok güzel günlerdi. Hatırladıkça Gurur Duyarım kendimleHala daha inanmadım tam olarak. Neden böyle bir şey yapmak ister ki biri. Başka site mi kalmadı? Aaa bakın buldum Tiktoka saldırın![]()
İyi güzel ama bu siteye saldırmayın. Gidin abuk subuk sitelere saldırın.Hiç denemedim, bakarız bir ara. Mart - nisan ayları gibi, ne kadar SMS onay sitesi varsa hepsine saldırıp bedava numara almıştım. Çok güzel günlerdi. Hatırladıkça Gurur Duyarım kendimle![]()