Arkadaşlar unutmayın, eski dostlar asla rakip olamazlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Abi ne kadar enteresan düşünceleriniz var. Düşman olsalar size ne? Olmasalar size ne? Adamın Twitter'dan siyası ve dini anlatımları yüzünden işine son verdiler. O da kendine yeni bir forum açtı. Bu kadar basit.
Arkadaşlar Techolay ile Technopat düşman mı? Ben düşman olduklarını düşünmüyorum. Sadece rakip.
Evet düşman ve bu bizi ilgilendirmez herkes kendi forumuyla ilgilenmeli. İyi sosyaller.
Evet düşman. Çünkü CEO ve Kurucusu olan Recep Baltaş'ı kovdular.
Arkadaşlar Techolay ile Technopat düşman mı? Ben düşman olduklarını düşünmüyorum. Sadece rakip.
Ben şahsen kavgalı olduklarını düşünmüyorum ama bence burası daha iyi Technopat'ta hep bir bilmişlik hep bir üstünlük kurma var tabii bir de en ufak olayda uyarı yeme sorunu yaşıyordum ben.
Technopat'ın moderatörleri buraya gelmesin.Ben Technopat'la düşmanım. Haksız yere beni banladılar. Umarım tamamen kapanırlar da tüm aktiflik buraya gelir.
Aynı fikirdeyim hocam. Asla gelmesinler buraya. Orayı, oranın modları yüzünden bıraktım. Burayı da bırakırım. Benimle aynı fikirde olan vardır muhakkak.
Bu nasıl bir konu ya delireceğim. Evet düşmanlar orduya asker lazım hatta gelecek misin?
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-