Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Spotify ile YouTube Music'i aynı anda kullanınca birisi bana küsmüyor. 
Yani hayır, değil.
Yani hayır, değil.
Technopat bir Türkiye, Techolay ise ondan ayrılıp bağımsızlığını kazanan bir KKTC. Neredeyse hiç kimsenin bilmediği bir yer ama gün geçtikçe popülerleşecek, umarım.O zaman Technopat Japonya, Techolay Çin gibi diyebilir miyiz? İkisi de Doğu Asya ülkesi ve benzeri ama daha farklı...
O zaman Technopat Japonya, Techolay Çin gibi diyebilir miyiz? İkisi de Doğu Asya ülkesi ve benzeri ama daha farklı...
Erdem Techolay Slander v5'e girmek için çaba sarf ediyor diye yorumladım.
Technopat bir Türkiye, Techolay ise ondan ayrılıp bağımsızlığını kazanan bir KKTC. Neredeyse hiç kimsenin bilmediği bir yer ama gün geçtikçe popülerleşecek, umarım.
Forumda bir Cumhuriyet ilan edilsin denildi yok o olsun bu olsun denildi bir KKTC eksikti o da oldu aga.
KKTC değil de KKMO yapalım onu. Kuzey Kıbrıs Meşruti Oligarşisi.Forumda bir cumhuriyet ilan edilsin denildi yok o olsun bu olsun denildi bir KKTC eksikti o da oldu aga.
Hoop o ayrı mesele hocam, Spotify kullanırsan kellen gidebilir (!)Spotify ile YouTube Music'i aynı anda kullanınca birisi bana küsmüyor.![]()
Cevaba gelirsek değil, ama soğutabilir sizi forumlardan ikiden fazla forumla ilgilenmek.
Techolay ve Technopat kardeştir ayıran nedir?
Techolay Otoriter bir tek parti devleti değil… Technopat da demokratik ve teknolojik olarak ilerlemiş bir ada ülkesi değil…O zaman Technopat Japonya, Techolay Çin gibi diyebilir miyiz? İkisi de Doğu Asya ülkesi ve benzeri ama daha farklı...
- Makaleler
- 3
X forumunda Y forum yönetiminin topladığı hazır sistem iyi mi diye konu açılıyor yıllardır. Karşı çıkan forum görmedim. O saygısızlık değil de bu mu saygısızlık?
Adam haklı.X forumunda Y forum yönetiminin topladığı hazır sistem iyi mi diye konu açılıyor yıllardır. Karşı çıkan forum görmedim. O saygısızlık değil de bu mu saygısızlık?