Winner

Üstün
Arkadaşlar gün içinde güzel güzel dersimi yapıyorum. 8-9 saat güzel çalışmışım. Ödül olarak saat 23.45 gibi telefona bakayım diyorum. Gece 01.30 oluyor, 2 oluyor. Sonra uyanıp devam ediyorum bakmaya böylece ertesi günüm de çöp oluyor. Böyle böyle döngüye girdim. Ne yapmamı önerirsiniz? Ekran sürem aşırı dengesiz.
Hocam siz komple bırakmış mıydınız? @Testo Unit 24-25 sezonunda sizi hiç görmedim neredeyse.
@SF26 @Michael MYERS @Syntax @RapidLemming955 @John Moyer @Veira @seeraddar

Son düzenleme:
Bırak abi, dümdüz bırak. ZZZ ve Genshin kızlarını görmek harici bir işlevi olmayacak şekilde günde 1 saat YouTube Shorts bakıp beynimi parkediyordum bi' kenara ben, bazen onu bile yapmıyordum. 2 ay kalmış sık dişini yazın bol bol bakarsın. Hiç gerek yok kullanmaya.

Hocam siz komple bırakmış mıydınız? @Testo unit.

Telefondaki açık ekran sürem 5dk'ya kadar düşmüştü. O da müzik açıyordum yolda yürürken.😀

Ödül olarak saat 23.45 gibi telefona bakayım diyorum. Gece 01.30 oluyor, 2 oluyor. Sonra uyanıp devam ediyorum bakmaya böylece ertesi günüm de çöp oluyor. Böyle böyle döngüye girdim. Ne yapmamı önerirsiniz?

Bir kere ödülü koyduğun yer kötü. Gece mavi ekran = uyku kalitesinin düşmesi = uyurkenki öğrenmenin düşmesi. Bence telefon için ayrı bir vakit koyma. Yemek yemek için molaya çıktığın zaman biraz göz gezdir sonra kapatıp derse geri dön.

Bırak abi, dümdüz bırak. ZZZ ve Genshin kızlarını görmek harici bir işlevi olmayacak şekilde günde 1 saat YouTube Shorts bakıp beynimi parkediyordum bi' kenara. 2 ay kalmış sık dişini yazın bol bol bakarsın. Hiç gerek yok kullanmaya.
Ne zaman bırakayım hocam?

Bir kere ödülü koyduğun yer kötü. Gece mavi ekran = uyku kalitesinin düşmesi = uyurkenki öğrenmenin düşmesi. Bence telefon için ayrı bir vakit koyma. Yemek yemek için molaya çıktığın zaman biraz göz gezdir sonra kapatıp derse geri dön.
Hocam gerçekten frenleyemiyorum. 1 günüm süper 1 günüm kötü geçiyor bu yüzden. 7 ay geçti fakat benim için 3.5 ay gibi falan bu döngü yüzünden.

Valla yarın öbür gün ne zaman uygunsan bırak bence, tuşlu falan varsa geç hatta, netlerinin seviyesi ne bilmiyorum ama ben ciddi ilerlememi tuşlu kullanırken kaydetmiştim, şimdiye bile etki etti açıkçası ekran sürem belirli bir saatin üstüne çıkmıyor.

Valla yarın öbür gün ne zaman uygunsan bırak bence, tuşlu falan varsa geç hatta, netlerinin seviyesi ne bilmiyorum ama ben ciddi ilerlememi tuşlu kullanırken kaydetmiştim, şimdiye bile etki etti açıkçası ekran sürem belirli bir saatin üstüne çıkmıyor.
Hocam 5-10 net artırsam bitiyor iş. Öyle bir seviyedeyim yani.

Hocam gerçekten frenleyemiyorum. 1 günüm süper 1 günüm kötü geçiyor bu yüzden. 7 ay geçti fakat benim için 3.5 ay gibi falan bu döngü yüzünden.

Dikkat dağıtıcı her şeyi kaldıracaksın ortadan. Gerekiyorsa tuşluya geç.

Hocam 5-10 net artırsam bitiyor iş. Öyle bir seviyedeyim yani.

Şurada kalmış 2 ay neredeyse. Full focus gidersen arttırırsın.