- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Xudayar_Mirzayev
Uzman
Olay ne?
Profilinizi detaylı bir şekilde inceledim ve bizi neyle itham ettiğinizi öğrenmek istedim.
Bugüne kadar ne bi' normal uyarı almışsınız ne de bir sözlü uyarı. Tek bulduğum şey troll olarak birkaç rapor göndermeniz ve bir konu içerisinde birini etiketleyerek gereksiz bir mesaj yazmanız.
Bizi ne ile itham ettiğiniz öğrenebilir miyiz?
Bugüne kadar ne bi' normal uyarı almışsınız ne de bir sözlü uyarı. Tek bulduğum şey troll olarak birkaç rapor göndermeniz ve bir konu içerisinde birini etiketleyerek gereksiz bir mesaj yazmanız.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Olayı açıklamadan böyle konuşuyorsa problem kendisinde. Ama merak ettim ne diyecek bu?Profilinizi detaylı bir şekilde inceledim ve bizi neyle itham ettiğinizi öğrenmek istedim.
Bugüne kadar ne bir uyarı almışsınız ne de bir sözlü uyarı. Tek bulduğum şey troll olarak birkaç rapor göndermeniz ve bir konu içerisinde birini etiketleyerek gereksiz bir mesaj yazmanız.
Büyük ihtimal moderatörlerden birisi küçük bir şeye uyarı vermiştir, konu sahibi de sinirlenmiştir. Bana da bazen uyarı verdikleri oluyor ama ses çıkarmıyorum, vardır bir bildikleri. Moderatörlerin bana gıcıklık olsun diye uyarı verecek hâlleri yok.Olayı açıklamadan böyle konuşuyorsa problem kendisinde. Ama merak ettim ne diyecek bu?
Profilinizi detaylı bir şekilde inceledim ve bizi neyle itham ettiğinizi öğrenmek istedim.
Emir bey çoklu üyelikten banlanacağımı bilsem de itiraf ediyorum
Mevzu iPhone yerine "iphone" yazdım diye 1 saat ban yedim. (hesap başkaydı sildim)
Ve üyeler genel itibarıyla size karşı gelemiyor.
Yukarıda @Emir'in de dediği gibi konu sahibine uygulanan bir işlem yok. Ancak ekip olarak objektif eleştirileri de merakla bekliyoruz.Büyük ihtimal moderatörlerden birisi küçük bir şeye uyarı vermiştir, konu sahibi de sinirlenmiştir. Bana da bazen uyarı verdikleri oluyor ama ses çıkarmıyorum, vardır bir bildikleri. Moderatörlerin bana gıcıklık olsun diye uyarı verecek hâlleri yok.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.