Technopat dururken neden bir anda Techolay açıldı?
1744065491981.webp

Yersiz açıklamaları yüzünden linçlenen Recep Baltaş'ı arada sürtüşsek de yalnız bırakmadık hatta yeşil siteyi saldık mavi siteye geldik. Sırf o trollere inat olsun diye.

Sarı site daha iyi olurdu ya.

Yersiz açıklamaları yüzünden linçlenen Recep Baltaş'ı arada sürtüşsekde yalnız bırakmadık hatta yeşil siteyi saldık mavi siteye geldik. Sırf o trollere inat olsun diye

Valla iyi ki açılmış, Technopat'taki kıçı kalkık moderatörlerden ve sürekli çöken sistemden bıkmıştık. Techolay'da bu sunucu problemleri ara sıra olsa bile adam çıkıp bir şeyler yapıyor bunu dile getiriyor. Technopat'ta bunu dile getirince başına üşüşüyorlar. Techolay'ın kitlesinin de daha niş ve kaliteli olduğuna inanıyorum. Technopat şu anda yılların verdiği tekel teknoloji yardımlaşma forumu olmanın ekmeğini ve onun SEO'sunu yapan @Recep Baltaş'ın (yanlış hatırlamıyorsam o SEO Recep Baltaş'ın emeği) ekmeğini yiyor. Yoksa şu anda elle tutulur bir forum değil. Şimdi anlaşılır mı niyesi?
Katılıyorum, çözümlerimize daha hızlı ulaşabiliyoruz hemde. Recep Baltaş Hocamıza çok teşekkür ederim.

Açıkçası açılması iyi oldu. Yeşil sitede takılıyordum. Başka da pek düzgün forum sitesi yoktu. Yeşil sitede de pek özgür değildim diktatörlük var gibiydi ama başka da alternatifi yoktu. Bayağı da profilim yüksek seviyedeydi. Tabii bu foruma geçince en son ne zaman yeşil siteye girdim hatırlamıyorum. Konu açınca biraz geç düşüyor onun dışında memnunum.

Bir bilim adamının dediğine göre Techolay'ın sırrı asla bilinemeyecek. Uzman bilim adamlarının dediğine göre saniye başına 9000 km hızla genişliyor.

İçerisinde yıldızlar (üyeler), gezegenler (pluginler), kara delikler (moderatörler) ve daha çok bilinmeyen şeyler bulunuyor. Üyeler yeni bir hesap oluşturarak ürüyor.

İçerisinde üyeler dışında bazı saldırgan hayvanlar ve canlılarda bulunuyor. Techolay'ın henüz %20'si keşfedildi ve yaratıcısı var mı yok mu bilinmemekte.

Uzman bilim adamlarının iddiasına göre Techolay'da zaman tersine akmaktadır.

Bilim adamlarının çıkardığı haritaya göre Techolay, ilk evrenin sağ alt köşesinde bilinmeyen bir sebeple ortaya çıkmıştır. İlk evrenle tamamen bağımsızdır. Saniyede 9000 km hızla genişlediğini göz önünde bulundurursak ilk evreni tamamen içine alabilir. Bu, ilk evrende yaşayan varlıklar için üzücü ve kötü bir son olacaktır.

evren.webp

Son düzenleme:
Her girdiğimde uyarı veren, modları üyelerine kin tutan, kullanıcıları yanlışını kabul etmeyen, başlıkları konudan bağımsız şekilde değiştiren Technopat mı? Gerek yok ya boş ver, burası daha iyi.