Dr. House'u izlediysen eğer. Orada 3 doktor vardır. Her daim House başlarında olamazdı. Hepsinin gölgesinden çıkıp, kendi işlerini kovalaması lazımdır.

Recep Baltaş'ta o üç doktardan biri ve böyle planları var mış zaten ama malum sebeplerden dolayı daha hızlı atılmış buna.

@Recep Baltaş doğru değil mi hocam? :D.
Bu durumda Chase oluyor bu. 8. sezonun sonunda ayrılıyor. House gittikten sonra da Robert Chase M.D yazısını görüyoruz. Saç rengi benzerliği, az çok felsefelerinin uyuşması, Chase'in ekipteki en eski olması falan...

Valla iyiki açılmış Teknopat da üye olmuştum moderetörler bir türlü üyeliğimi aktive etmiyordu çok sinirlenmistim

Aslında bir yandan da mantıklı soru. Çünkü kitle 2ye ayrıldı X konusunu bilen y konusunu bilmiyor veyahut tam tersi. Bu yüzden çoğu zaman konu açarken aynı konuyu 2 farklı sitede açıyorum. Bazen Technopat harika iş çıkarıyor bazı zamanlarda Techolay.

Sanki Technopat bilgisayar konularına daha hakim gibi geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuşadası'nda barım vardı. Çok güzel müzik yapıyordum; Reggae…

Tutmadı. Borç geldi gırtlağa dayandı... Alacaklılar geldi öldürmek için. Ben de boynuma taşı bağladım, tam iskeleden salıyordum kendimi... Uzay gemisindeyim. Bambaşka bir dünya. Gemide de mutfağa koydular, çok boş vaktim var. Napim ne edim dedim işte Techolay’ı kurdum. Okurlar geldi falan. Bir bakmışsın 11.000 mesaj.
Bob Marley Recep :hehehe:

Basarili olmus her insan mutlaka kendi isine kavusmali. Bu yuzden acilmis bile olabilir. @Recep Baltaş da basarili bir insan, cogumuzun agabeyi sayilir. Ve bunu artik hak etti, acmaliydi.