Detaylar
Kim cevapladı?Hybrid Theory
Üstün
Nasıl yani? Mesaj yazma zorunluluğu mu var mı? Ben her gün girip çıkıyordum sadece.
Son düzenleyen: Moderatör:
Asily
Üstün
Ben de öyle sanıyordum. Serim bozuldu işte.Nasıl yani? Mesaj yazma zorunluluğu mu var mı? Ben her gün girip çıkıyordum sadece.
Ben de mesaj yazılması gerektiğini bilmiyordum. Bence düzeltilsin, giriş serisi sonuçta. Mesaj yazma serisi değil.
Hybrid Theory
Üstün
Bir de ironiktir ki hafta hesabını birkaç gün sonradan sayıyor. Mesela 28. günde 4 haftalık seri vermedi, 3. haftada saydı. 32. günde olmalı, ancak o zaman 4 haftalık seri saydı. Şimdi de toplam 34 gün oldu ama aylık seri vermedi. Bir yerde bununla alakalı bilgi paylaşıldı da ben mi kaçırdım acaba?
dalmatianpelican
Üstün
Mesajla alakası yok, mesaj yazmadığım günler oldu, 34 ama hala.
İfade bırakınca da sayılıyor sanırım.Mesajla alakası yok, mesaj yazmadığım günler oldu, 34 ama hala.
Ethem Efe
Üstün
@Barış Buna cevap vermiştiniz ancak cevabı bulamadım ben.Bir de ironiktir ki hafta hesabını birkaç gün sonradan sayıyor. Mesela 28. günde 4 haftalık seri vermedi, 3. haftada saydı. 32. günde olmalı, ancak o zaman 4 haftalık seri saydı. Şimdi de toplam 34 gün oldu ama aylık seri vermedi. Bir yerde bununla alakalı bilgi paylaşıldı da ben mi kaçırdım acaba?