Techolay Sosyal Ağustos 2024 Güncellemesi

Bu kısmı boşa yazdığımızı sanıyor herhalde DDoS'çu arkadaş. Gerçekten olgunlaşmıştır da artık bu işi bırakmıştır diyerek ek kuralları kapamıştım (ki kapamaya gerek yok, kural o kadar mükemmel işliyor) sadece ona özel oluşturduğum güzel ve çıtırından DDoS'larını kıran kuralı açık bırakmıştım. Sadece hâline üzülüyorum bu arkadaşın, diyecek söz bulamıyorum. Dostum Techolay'dan hiçbir dönüş alamayacaksın, bunu söyleyeyim. Saldırını dilersen kendini savunamayan forumlara yap çünkü senin sayende ben güvenlik duvarlarımızı geliştirdim, bunun için teşekkür etmeliyim

Bazen derler ya ülkeye işçi de lazım, herkes mühendis olursa kimse o inşaatı yapmaz diye. Tam olarak o noktadayız. Ülkeye saldırgan da lazım ki savunmalar güçlensin

Hala mı deniyor arkadaş?

En azından foruma önem verip ilerliyorsunuz.

Açık konuşayım, buranın büyümesinden çok umutsuzdum. Fakat bunca gelişme sonuçsuz kalmayacak gibi. Yazılımsal anlamda tebrik ederim.

Eklentinin güncellenmesini tüm XenForo sakinlerinin beklediği gibi bekliyoruz. Bizim tüm eklentilerimiz geçmeye hazır olsa da toplamda 3 eklentimiz henüz güncellenmedi ve tüm rapor sistemi entegrasyonlarımız bunların üzerine kurulu. Bu nedenle o eklentilerin güncellenmesi sonrasında geçebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…