Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
@SoldierBoyBabam rozetler sistem tarafından otomatik olarak belirlenen şartları karşılayan kullanıcılara tanımlanmaktadır.
Elma ısıran
Üstün
Şartlar nedir? Tam olarak nasıl öğrenebiliriz şartları?@SoldierBoyBabam rozetler sistem tarafından otomatik olarak belirlenen şartları karşılayan kullanıcılara tanımlanmaktadır.
- Makaleler
- 7
Güvenlik iyileştirmeleri
Bildiğiniz üzere Techolay Sosyal'de güvenliğe önem veririz ve bunun için çeşitli özelliklerimiz var. (Aktif oturumlarınızı görüntüleme, tüm cihazlardan oturumu kapat ve şifre güvenliği özellikleri) Geçtiğimiz süreçte Türkiye'de yer alan çeşitli web sitelere DDoS dediğimiz siteye erişimi kısıtlayan bir çeşit saldırı gerçekleşti. Bu saldırılar bizlere de yapıldı fakat Techolay olarak süreci profesyonel bir biçimde ele alıp saldırılara karşın güvenlik korumalarımızı güçlendirdik.
Bu kısmı boşa yazdığımızı sanıyor herhalde DDoS'çu arkadaş. Gerçekten olgunlaşmıştır da artık bu işi bırakmıştır diyerek ek kuralları kapamıştım (ki kapamaya gerek yok, kural o kadar mükemmel işliyor) sadece ona özel oluşturduğum güzel ve çıtırından DDoS'larını kıran kuralı açık bırakmıştım. Sadece hâline üzülüyorum bu arkadaşın, diyecek söz bulamıyorum. Dostum Techolay'dan hiçbir dönüş alamayacaksın, bunu söyleyeyim. Saldırını dilersen kendini savunamayan forumlara yap çünkü senin sayende ben güvenlik duvarlarımızı geliştirdim, bunun için teşekkür etmeliyim
Bazen derler ya ülkeye işçi de lazım, herkes mühendis olursa kimse o inşaatı yapmaz diye. Tam olarak o noktadayız. Ülkeye saldırgan da lazım ki savunmalar güçlensin
- Makaleler
- 4
Hala mı deniyor arkadaş?Bu kısmı boşa yazdığımızı sanıyor herhalde DDoS'çu arkadaş. Gerçekten olgunlaşmıştır da artık bu işi bırakmıştır diyerek ek kuralları kapamıştım (ki kapamaya gerek yok, kural o kadar mükemmel işliyor) sadece ona özel oluşturduğum güzel ve çıtırından DDoS'larını kıran kuralı açık bırakmıştım. Sadece hâline üzülüyorum bu arkadaşın, diyecek söz bulamıyorum. Dostum Techolay'dan hiçbir dönüş alamayacaksın, bunu söyleyeyim. Saldırını dilersen kendini savunamayan forumlara yap çünkü senin sayende ben güvenlik duvarlarımızı geliştirdim, bunun için teşekkür etmeliyim
Bazen derler ya ülkeye işçi de lazım, herkes mühendis olursa kimse o inşaatı yapmaz diye. Tam olarak o noktadayız. Ülkeye saldırgan da lazım ki savunmalar güçlensin![]()
Kerim Demirkaynak
Uzman
- Makaleler
- 7
Eklentinin güncellenmesini tüm XenForo sakinlerinin beklediği gibi bekliyoruz. Bizim tüm eklentilerimiz geçmeye hazır olsa da toplamda 3 eklentimiz henüz güncellenmedi ve tüm rapor sistemi entegrasyonlarımız bunların üzerine kurulu. Bu nedenle o eklentilerin güncellenmesi sonrasında geçebiliriz.