Detaylar
Kim cevapladı?Techolay Sosyal kullanıcıları hangi ekran kartı üreticisini tercih ediyor? Ben şahsen her ne kadar F/P konusunda rezalet olsa da teknolojisi sayesinde NVIDIA tercih ediyorum.
Intel'i unutmayalım. Intel tercih edenler de görüşlerini paylaşabilir.
NVIDIA GTX 16 serisi kullanıyorum fakat artık eskisi gibi güçlü değil. Artık değişmem lazım.
Şu anda piyasa hakimeyeti maalesef ki NVIDIA'nın elinde. Benim kendi görüşüm bütün markaların birbirleri ile gerçek rekabet içinde olmaları, bu şekilde olduğu zaman biz tüketicilerin işine geliyor. NVIDIA kullanan birisi olarak kartımdan memnunum ama tercihimi AMD ekran kartı tarafından kullanacağım çünkü FSR 3.0 teknolojisini NVIDIA kartlara da getirdi. Son olarak da ilerleyen yıllarda AMD'nin NVIDIA karşısında gerçek bir rakip olarak duracağını düşünüyorum.
Bence giriş, orta segment ve güç kablosu gerektirmeyen kartlarda AMD daha iyi.
iGPU işini de güzel yapıyorlar.
iGPU işini de güzel yapıyorlar.
Nvidia favorim.
AMD kullandığım zamanlar da oldu.
Şimdi NVIDIA ve Intel dışında elimi sürmüyorum.
Şimdi NVIDIA ve Intel dışında elimi sürmüyorum.
- Makaleler
- 1
Techolay Sosyal kullanıcıları hangi ekran kartı üreticisini tercih ediyor? Ben şahsen her ne kadar F/P konusunda rezalet olsa da teknolojisi sayesinde NVIDIA tercih ediyorum.
Intel'i unutmayalım. Intel tercih edenler de görüşlerini paylaşabilir.
NVIDIA adamdır.
- Makaleler
- 1
NVIDIA kas gücünün yanı sıra ürettiği kartları teknolojik özelliklerle de beslemesini biliyor. Ayrıca ekran kartına daha uzun süre yazılım desteği veriyor.
Kötü yanı yok mu peki, tabii ki var. 3070 gibi karta 8GB VRAM verip öldürmek kötü bir yan. Ve bunu kasten yapıyorlar, sırf kartın ömrü erken bitsin diye.
Sonuç olarak yine de NVIDIA'yı daha başarılı buluyorum.
Ancak konumuz portatif cihazlarsa burada AMD daha başarılı diyebiliriz. Ürettikleri RDNA'lar düşük güçle gayet güzel iş çıkarıyorlar.
Kötü yanı yok mu peki, tabii ki var. 3070 gibi karta 8GB VRAM verip öldürmek kötü bir yan. Ve bunu kasten yapıyorlar, sırf kartın ömrü erken bitsin diye.
Sonuç olarak yine de NVIDIA'yı daha başarılı buluyorum.
Ancak konumuz portatif cihazlarsa burada AMD daha başarılı diyebiliriz. Ürettikleri RDNA'lar düşük güçle gayet güzel iş çıkarıyorlar.