Techolay Sosyal üyelerine özel satış konusu

Ryzen 7 3700X çok işime yarayabilir, ayrıca bu ürünler 2 .El mi ? Yoksa farklı bir şekilde mi?

Dedikleri gibi inceleme için kullanılıp kenara bırakılmış, ya da sıfır ürünler.
Teşekkür ederim, aklımda bulunsun bi PC alacağım kardeşime belki bunu alırım. R5 5500 ile arada kaldım pek de emin değilim hangisi daha iyi.

@umut hocam indirim hakkınızı başka birisine aktarabildiniz mi? Galiba olmuyormuş bilgi almak istedim.
Aktarılmıyormuş başkasına, hediye alınırsa bana alınacağı, benim önceliğim ve indirimim zaten olduğu için benim kendi biletimden alacağız alırsak, yani yine hediye olacak ama ben alıyormuşum gibi olacak.

Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı? Recep abi dönüş yaptı da söylemem gereken birkaç şey var.
Kardeşim merhaba yeni bakabildim iş dolayısıyla. Recep Baltaş'a bilet üzerinden ödeme vs işlemlerini hallettim ben. Artık ürün senindir hayırlı olsun şimdiden. Sen sadece alıcı olarak kargo masrafını üstleneceksin. Öyle konuşmuştuk diye hatırlıyorum en başta. Oda çok bir şey tutmaz sanırım. Tekrardan iyi günlerde kullanman dileğiyle. Sevgiler. @Recep Baltaş 'a da ayrıca teşekkür ederim. Bizi kırmayıp ayrıca yardımcı olduğu için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…