Konuyu kapatmaya ne gerek var?
Gözden kaçan İngilizce yerlerin raporlanması için hâlâ kullanılabilir konu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Bağlantılar arayüzün parçası değil.
Burayı ben de paylaşmıştım. Ama düzeltilmemiş halen.
techolay.net/sosyal/x.1/ignoreHerkese merhaba, biliyorsunuz ki sayfanın bazı yerlerinde İngilizce kalmış URL'ler ve kelimeler söz konusu. Hemen örnek vereyim:
- Aşağıda gördüğünüz gibi İndir kısmında yer alan kategoriler "categories" olarak geçiyor. Bu İngilizce olarak kalmış bir yer.
Eki Görüntüle 928
- Aşağıda yer alan sistemdeki İngilizce yer olma durumu da çeviri grubuna dahil. Mesela bilet sisteminde öncelikler gördüğünüz gibi İngilizce:
Eki Görüntüle 932
Sizden ricamız bu tür İngilizce yerleri bulduğunuz zaman bu konu altından bulduğunuz yeri açıklayarak belirtmenizdir. Bu sayede tamamen çeviri de sağlanmış olacaktır. İyi günler dileriz.
Edit: Şimdiye kadar söylenen ve düzeltilebilen tüm yerleri düzelttim. Bu konuda söylenenlerle sizin bulduğunuzun eşleşmesi durumunda paylaşmayınız lütfen. Desteğiniz için teşekkürler![]()
techolay.net/sosyal/search/members/
- Makaleler
- 3
techolay.net/sosyal/x.1/follow
Tam olarak şu an bunu atıyordum.
Bu atıldı mı veya sayılır mı bilmiyorum ama tablolarda hücreyi renklendirme ve yatay hizalama kısımlarının imleç üzerine geldiğindeki açıklamaları İngilizce görünüyor. Tablo stilinin ise hem açıklaması, hem de içindekiler İngilizce.
Örnek:
Örnek: