Detaylar
Kim cevapladı?Tarayıcıdan bahsetmiyor. Google ile kayıt olmaktan bahsediyor.
Akşam akşam yine sinir etti beni Google'ya. Şu iş olmazsa Apple login eklerim de Google eklemem.
Htacces dosyası üzerinden erişim kısıtlaması yok ise en geç 72 saat içinde doğrulamayı tamamlar sistemin tüm omurgasına baktığı için erişemediği yer olursa onaylamaz.
Göreceğiz. Google haftalar sürebilir, YouTube videosu paylaş falan diyor. Onaylamaz ise bir daha açmamak üzere silerim, para verir Apple koyarım da Google koymam.Htacces dosyası üzerinden erişim kısıtlaması yok ise en geç 72 saat içinde doğrulamayı tamamlar sistemin tüm omurgasına baktığı için erişemediği yer olursa onaylamaz.
Ben başka bir şey ile karıştırmışım o apayrı bir şeymiş.Çoğu sitede yaşıyorum ben bunu. Bilindik sitelerde bile böyle oluyor bende çıldırıyorum. Bilgisayarda aslında bir ayar ile kapatmıştım ben bunu ama hatırlamıyorum.
Yaşasın Apple login geliyor.Göreceğiz. Google haftalar sürebilir, YouTube videosu paylaş falan diyor. Onaylamaz ise bir daha açmamak üzere silerim, para verir Apple koyarım da Google koymam.
Foruma yeni gelen veya tek bir konu açıp bir daha geri dönmeyecek kişiler ilk girişte e-posta ile uğraşmamak için Google girişini kullanıyor. Google ile giriş olmaz ise forumun büyümesi daha yavaş olabilir. Zaten şu anda forum Kurulum/Geliştirme aşamasında değil mi? Eminim ki bu sorun kısa bir süre içerisinde çözülecektir.Göreceğiz. Google haftalar sürebilir, YouTube videosu paylaş falan diyor. Onaylamaz ise bir daha açmamak üzere silerim, para verir Apple koyarım da Google koymam.
Foruma yeni gelen veya tek bir konu açıp bir daha geri dönmeyecek kişiler ilk girişte e-posta ile uğraşmamak için Google girişini kullanıyor. Google ile giriş olmaz ise forumun büyümesi daha yavaş olabilir. Zaten şu anda forum Kurulum/Geliştirme aşamasında değil mi? Eminim ki bu sorun kısa bir süre içerisinde çözülecektir.
Buralara kalıcı adamlar lazım.
O da doğru. Kalıcılık her zaman iyidir. Forum büyüyecekse kalıcılar ile büyüsün.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-