Siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    111
Mozilla Firefox'la büyüdüm, Mozilla Firefox'la devam ederim. Her ne kadar son zamanlarda sıkıntıları olsa da Chromium tabanlı tarayıcı kullanmaktan daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.

Mozilla Firefox'la büyüdüm, Mozilla Firefox'la devam ederim. Her ne kadar son zamanlarda sıkıntıları olsa da Chromium tarayıcı kullanmaktan daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.
Ben uzun zaman sonra Edge'den, Firefox'a tekrar geçiş yaptım bir sıkıntı gözlemlemedim şu ana kadar.

Mozilla Firefox'la büyüdüm, Mozilla Firefox'la devam ederim. Her ne kadar son zamanlarda sıkıntıları olsa da Chromium tabanlı tarayıcı kullanmaktan daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.

Son zamanlarda çok şımardılar ama yine de pek alternatif yok.

Firefox her dediğinin tersini yapmaktan başka bir şey yapmıyor bana göre. Mobilde Safari, bilgisayarda ise Chrome.

Bilgisayarda Chrome, telefonda Safari. Zamanında çok Chrome kullanmayı denedim mobilde ama gerçekten iPhone cihazda berbat performans veriyor.