Teşekkürler, Android sürümünüzü tespit edebiliyoruz. Eğer planlarımız ters gitmezse Techolay yakında bu detayı verebilecek.
Hocam, Tor + maksimum ayarlarda Android 10+ ve Firefox 128.0 gösteriyor. Mesela, bu script daha fazla geliştirilirse, Tor + maksimum ayarlarda bile Android 14 kullandığımızı tespit edebilir mi?

Hocam, Tor+ maksimum ayarlarda Android 10+ ve Firefox 128.0 gösteriyor. Mesela, bu script daha fazla geliştirilirse, Tor + maksimum ayarlarda bile Android 14 kullandığımızı tespit edebilir mi?
Denemek istediğiniz ayarlarda rapor gönderebilir misiniz? Raporu okuduktan sonra kesin cevap verebilirim.

Hocam, Tor + maksimum ayarlarda Android 10+ ve Firefox 128.0 gösteriyor. Mesela, bu script daha fazla geliştirilirse, Tor + maksimum ayarlarda bile Android 14 kullandığımızı tespit edebilir mi?
Android 10 ve üstü sürümlerin tespitini sağlayan header sadece Chromium tabanlı tarayıcılarda destekleniyor, o yüzden Firefox bu desteği eklemediği sürece şu an Firefox tabanlı tarayıcılarda tespit etmek imkansız. Ama Firefox desteklese bile zaten Tor o header'ı yine de göndermezdi diye tahmin ediyorum.

Denemek istediğiniz ayarlarda rapor gönderebilir misiniz? Raporu okuduktan sonra kesin cevap verebilirim.
Benjamin Linus - Tor Test olarak gönderdim hocam.

Android 10 ve üstü sürümlerin tespitini sağlayan header sadece Chromium tabanlı tarayıcılarda destekleniyor, o yüzden Firefox bu desteği eklemediği sürece şu an Firefox tabanlı tarayıcılarda tespit etmek imkansız. Ama Firefox desteklese bile zaten Tor o header'ı yine de göndermezdi diye tahmin ediyorum.
WaterFox tarayıcıda Android 14 olarak görünüyor aslında.

Benjamin Linus - Tor Test olarak gönderdim hocam.
Tam da ona bakıyordum. Gönderimi yapan IP adresi IPv6 sürümünde ve çok fazla saldırı amacıyla kullanılmış. Bağlantı Avusturya'dan geliyor. Linux, Firefox v128 olarak kendini tanıttı. Ama aslında Android kullandınız değil mi? IP adresi hariç hiçbir şekilde Tor tarayıcısına ait olduğu belli olmuyor ve X11 çalıştıran Linux bilgisayar gibi davranıyor.

WaterFox tarayıcıda Android 14 olarak görünüyor aslında.
WaterFox tarayıcısını da raporlayabilir misiniz?

Tam da ona bakıyordum. Gönderimi yapan IP adresi IPv6 sürümünde ve çok fazla saldırı amacıyla kullanılmış. Bağlantı Avusturya'dan geliyor. Linux, Firefox v128 olarak kendini tanıttı. Ama aslında Android kullandınız değil mi? IP adresi hariç hiçbir şekilde Tor tarayıcısına ait olduğu belli olmuyor ve X11 çalıştıran Linux bilgisayar gibi davranıyor.
O Linux üzerinden gönderdiğim hocam Android ile karşılaştırmak için bakmıştım.

O Linux üzerinden gönderdiğim hocam Android ile karşılaştırmak için bakmıştım.
Anladım, "Benjamin Linus - Tor Test." şeklinde bir rapor ulaştı. Sunucum cihazınızdan "Sec-CH-UA" istemiş ancak tarayıcı bu headeri göndermemiş. Eklentim işletim sisteminize "Android 10 veya üstü" olarak yorumlamış. Firefox sürümü ise 128.

WaterFox tarayıcısını da raporlayabilir misiniz?
3074.webp

Göndermiştim aslında ama tekrar göndereyim.