Hocam, Tor + maksimum ayarlarda Android 10+ ve Firefox 128.0 gösteriyor. Mesela, bu script daha fazla geliştirilirse, Tor + maksimum ayarlarda bile Android 14 kullandığımızı tespit edebilir mi?Teşekkürler, Android sürümünüzü tespit edebiliyoruz. Eğer planlarımız ters gitmezse Techolay yakında bu detayı verebilecek.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Denemek istediğiniz ayarlarda rapor gönderebilir misiniz? Raporu okuduktan sonra kesin cevap verebilirim.Hocam, Tor+ maksimum ayarlarda Android 10+ ve Firefox 128.0 gösteriyor. Mesela, bu script daha fazla geliştirilirse, Tor + maksimum ayarlarda bile Android 14 kullandığımızı tespit edebilir mi?
Android 10 ve üstü sürümlerin tespitini sağlayan header sadece Chromium tabanlı tarayıcılarda destekleniyor, o yüzden Firefox bu desteği eklemediği sürece şu an Firefox tabanlı tarayıcılarda tespit etmek imkansız. Ama Firefox desteklese bile zaten Tor o header'ı yine de göndermezdi diye tahmin ediyorum.Hocam, Tor + maksimum ayarlarda Android 10+ ve Firefox 128.0 gösteriyor. Mesela, bu script daha fazla geliştirilirse, Tor + maksimum ayarlarda bile Android 14 kullandığımızı tespit edebilir mi?
Benjamin Linus - Tor Test olarak gönderdim hocam.Denemek istediğiniz ayarlarda rapor gönderebilir misiniz? Raporu okuduktan sonra kesin cevap verebilirim.
WaterFox tarayıcıda Android 14 olarak görünüyor aslında.Android 10 ve üstü sürümlerin tespitini sağlayan header sadece Chromium tabanlı tarayıcılarda destekleniyor, o yüzden Firefox bu desteği eklemediği sürece şu an Firefox tabanlı tarayıcılarda tespit etmek imkansız. Ama Firefox desteklese bile zaten Tor o header'ı yine de göndermezdi diye tahmin ediyorum.
- Makaleler
- 14
Tam da ona bakıyordum. Gönderimi yapan IP adresi IPv6 sürümünde ve çok fazla saldırı amacıyla kullanılmış. Bağlantı Avusturya'dan geliyor. Linux, Firefox v128 olarak kendini tanıttı. Ama aslında Android kullandınız değil mi? IP adresi hariç hiçbir şekilde Tor tarayıcısına ait olduğu belli olmuyor ve X11 çalıştıran Linux bilgisayar gibi davranıyor.
WaterFox tarayıcısını da raporlayabilir misiniz?WaterFox tarayıcıda Android 14 olarak görünüyor aslında.
O Linux üzerinden gönderdiğim hocam Android ile karşılaştırmak için bakmıştım.Tam da ona bakıyordum. Gönderimi yapan IP adresi IPv6 sürümünde ve çok fazla saldırı amacıyla kullanılmış. Bağlantı Avusturya'dan geliyor. Linux, Firefox v128 olarak kendini tanıttı. Ama aslında Android kullandınız değil mi? IP adresi hariç hiçbir şekilde Tor tarayıcısına ait olduğu belli olmuyor ve X11 çalıştıran Linux bilgisayar gibi davranıyor.
- Makaleler
- 14
Anladım, "Benjamin Linus - Tor Test." şeklinde bir rapor ulaştı. Sunucum cihazınızdan "Sec-CH-UA" istemiş ancak tarayıcı bu headeri göndermemiş. Eklentim işletim sisteminize "Android 10 veya üstü" olarak yorumlamış. Firefox sürümü ise 128.O Linux üzerinden gönderdiğim hocam Android ile karşılaştırmak için bakmıştım.
Göndermiştim aslında ama tekrar göndereyim.
- Makaleler
- 14
Gelmiş, ben yetişemiyorum sadece rapor okumayaEki Görüntüle 144472
Göndermiştim aslında ama tekrar göndereyim.
"Benjamin Linus WaterFox Browser" detayları şu şekilde: Android 14 üstünde Firefox v137 kullanıyorsunuz. Ancak WaterFox olduğuna dair hiç bir veri göndermemiş.
Evet şimdi baktım da Firefox mobil sürümünde bu durumu düzeltmişler. Sadece Chromium tabanlı tarayıcılarda direkt Android 10 ve üstü tespit edilemiyor o halde.WaterFox tarayıcıda Android 14 olarak görünüyor aslında.