- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Tanımış mı?Elinize sağlık. Bakalım Windows 8.0'ı tanıyacak mı?
Vivaldi şöyle bir şey paylaşmış. Açıkçası beni tatmin etmedi çünkü Brave, Opera ve Edge de birer Chromium tarayıcı.Tespit edilebilmesi maalesef mümkün değil. Vivaldi ısrarla sunuculara yalan söyleyen Header gönderiyor. Ben gene de kodda Vivaldi/ ayrıştırıcı ekledim. (Lütfen ekran görüntüsünü biraz küçültün.)
Ahmet12421
Becerikli
Bu inanılmaz bir özellik insanlar benim mypaldan yazdığımı görebilecek.
- Makaleler
- 1
Hangi tarayıcıdan yazdığımızı biliyor, peki hangi cihazdan yazdığımızı da tespit edebilir mi?
- Makaleler
- 14
O logonun vektör hali internette olmadığı için @afacanc38 kendi elleriyle yaptıBu inanılmaz bir özellik insanlar benim mypaldan yazdığımı görebilecek.
Boşuna dalga geçmedim bu tarayıcıyla.Vivaldi şöyle bir şey paylaşmış. Açıkçası beni tatmin etmedi çünkü Brave, Opera ve Edge de birer Chromium tarayıcı.
Maalesef nadir cihazlar bu bilgiyi verdiği için bu özelliği geliştirmeme kararı aldık. Sadece mobil cihazlar bu bilgiyi gönderiyor ama çok az sayıda tarayıcı bunu yapıyor. Değmezdi. Yani ek olarak tespit edebildiğimiz şey ne diye sormak isterseniz tarayıcı dili derim. Ama Techolay'da da buna gerek yok zaten.Hangi tarayıcıdan yazdığımızı biliyor, peki hangi cihazdan yazdığımızı da tespit edebilir mi?
Ahmet12421
Becerikli
O logonun vektör hali internette olmadığı için @afacanc38 kendi elleriyle yaptı
Boşuna dalga geçmedim bu tarayıcıyla.
Maalesef nadir cihazlar bu bilgiyi verdiği için bu özelliği geliştirmeme kararı aldık. Sadece mobil cihazlar bu bilgiyi gönderiyor ama çok az sayıda tarayıcı bunu yapıyor. Değmezdi. Yani ek olarak tespit edebildiğimiz şey ne diye sormak isterseniz tarayıcı dili derim. Ama Techolay'da da buna gerek yok zaten.
Hocam Android sürümlerinin teker teker gösterilimesini de mi siz tasarladınız?
Bu arada @afacanc38 e teşekkür ederim.
- Makaleler
- 14
O @MKerem'in fikriydi.Hocam Android sürümlerinin teker teker gösterilimesini de mi siz tasarladınız?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.