Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elinize sağlık. Bakalım Windows 8.0'ı tanıyacak mı?

Hangi tarayıcıdan yazdığımızı biliyor, peki hangi cihazdan yazdığımızı da tespit edebilir mi?

Bu inanılmaz bir özellik insanlar benim mypaldan yazdığımı görebilecek.
O logonun vektör hali internette olmadığı için @afacanc38 kendi elleriyle yaptı :cool:

Vivaldi şöyle bir şey paylaşmış. Açıkçası beni tatmin etmedi çünkü Brave, Opera ve Edge de birer Chromium tarayıcı.

Boşuna dalga geçmedim bu tarayıcıyla.

Hangi tarayıcıdan yazdığımızı biliyor, peki hangi cihazdan yazdığımızı da tespit edebilir mi?
Maalesef nadir cihazlar bu bilgiyi verdiği için bu özelliği geliştirmeme kararı aldık. Sadece mobil cihazlar bu bilgiyi gönderiyor ama çok az sayıda tarayıcı bunu yapıyor. Değmezdi. Yani ek olarak tespit edebildiğimiz şey ne diye sormak isterseniz tarayıcı dili derim. Ama Techolay'da da buna gerek yok zaten.

O logonun vektör hali internette olmadığı için @afacanc38 kendi elleriyle yaptı :cool:

Boşuna dalga geçmedim bu tarayıcıyla.

Maalesef nadir cihazlar bu bilgiyi verdiği için bu özelliği geliştirmeme kararı aldık. Sadece mobil cihazlar bu bilgiyi gönderiyor ama çok az sayıda tarayıcı bunu yapıyor. Değmezdi. Yani ek olarak tespit edebildiğimiz şey ne diye sormak isterseniz tarayıcı dili derim. Ama Techolay'da da buna gerek yok zaten.

Hocam Android sürümlerinin teker teker gösterilimesini de mi siz tasarladınız?

Bu arada @afacanc38 e teşekkür ederim.

Bu mesajı Arch Linux'tan yazıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.