Detaylar
Kim cevapladı?Beş para etmez telefonlar. Hediye gelse satarım yine kullanmam. Donanımı desen berbat. OS desen Google Play'den Launcher'ı indiriliyor saçmalığa bak 
Şu Honor daha da kötü.
Şu Honor daha da kötü.
Bu konu bir rehber falan değildir, bu konu, HONOR'un oyunu kuralına göre oynamamasına karşı bir sitemdir.
HONOR övenler donanımı için övüyor, stabilliğinden övüyor ona eyvallah. Aslında stabil de değil. Testlere göre sonuç bu şekilde
Ama göz var nizam var. İsterse tek şarjla 6 gün gitsin, AnTuTu puanı 8 milyon olsun, yine de şu tasarımda bir cihazı kullanmazdım...
HONOR övenler donanımı için övüyor, stabilliğinden övüyor ona eyvallah. Aslında stabil de değil. Testlere göre sonuç bu şekilde
- Honor 400 Pro 5G (China):
- Batarya kapasitesi: 7200 mAh.
- Video oynatma süresi: 21 saat.
- iPhone 16e:
- Batarya kapasitesi: 4005 mAh.
- Video oynatma süresi: 23:16.
Ama göz var nizam var. İsterse tek şarjla 6 gün gitsin, AnTuTu puanı 8 milyon olsun, yine de şu tasarımda bir cihazı kullanmazdım...
- THE KEROXEA
- çakma dishonored honor
- Forum: Diğer Telefonlar
Berbat telefonlar arkadaşlar. Yaşlılar için bile. Anneanneme teyzem aldı, arayüzü falan berbat düzgün pek kullanamıyor. Samsung OneUI seviyordu kadın. Ama şimdi biraz kullanabiliyor alıştı.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Beş para etmez telefonlar. Hediye gelse satarım yine kullanmam.
Şu Honor daha da kötü.
Bu konu bir rehber falan değildir, bu konu, HONOR'un oyunu kuralına göre oynamamasına karşı bir sitemdir.
- Honor 400 Pro 5G (China):
- Batarya kapasitesi: 7200 mAh.
- Video oynatma süresi: 21 saat.
- iPhone 16e:
- Batarya kapasitesi: 4005 mAh.
- Video oynatma süresi: 23:16.
- THE KEROXEA
- çakma dishonored honor
- Forum: Diğer Telefonlar
Honor daha iyi en azından transsion marka çok daha kötü.
Cin menseili telefon ureticilerinin hepsi bilinen markalari kopyalayan, hicbir yaraticilik yetenekleri olmayan, ozgunlukten asiri uzak firmalar.
Bir tek Xiaomi var, kopyalarken kendince bir şeyler de katıyor ve kaliteli bir şekilde telefonlarına koyuyor cidden hiç sırıtmıyor. Ama HONOR ve Tecno gibi markalar olduğu gibi kopyala yapıştır derdindeler.Cin menseili telefon ureticilerinin hepsi bilinen markalari kopyalayan, hicbir yaraticilik yetenekleri olmayan, ozgunlukten asiri uzak firmalar.
Alınmaz ya. Giderim şerefimle 2. El Samsung alirim yine almam Tecno. Anca fuarlarda teknoloji kanallarina sponsorluk alarak insanlari etkilemeye calisiyor.
Qualcomm, Nokia ve Huawei gibi devlerden kac tane dava yemis bir catida yer aliyor Tecno. Bir sey dusunmuyorum o sebepten.