Tek kişilik yurt ücretleri ne kadardır?

anilx

Yetkin
Arkadaşlar, 1+1 ev mi mantıklı yoksa tek kişilik özel yurtlar mı?

Yurt fiyatlarını araştırırken böyle bir site buldum. %100 olarak bu fiyatlara sıfır inancım var. Yıllık 120 bin TL olsa bile ödemeye hazırım fakat etraftan duyduklarıma göre en az 170-250 bin TL arası ücret falan var dediler.

1+1 ev, yurt fiyatları ya evin konumuna göre kira fiyatına denk veya az buçuk daha makul olabilir ama yine de ev konforunu vermez.

1+1 ev, yurt fiyatları ya evin konumuna göre kira fiyatına denk veya az buçuk daha makul olabilir ama yine de ev konforunu vermez.

Ayda en az 33 bin TL harcıyorum ve maaşım + ailemin desteklediği para ile maksimum ayda 14 - 17 bin TL arası bir ev veya yurtta kalacağım, fakat yurt olursa senelik ödeyeceğim.

Ayda en az 33 bin TL harcıyorum ve maaşım + ailemin desteklediği para ile maksimum ayda 14 - 17 bin TL arası bir ev veya yurtta kalacağım, fakat yurt olursa senelik ödeyeceğim.
Kira hariç 33 bin harcıyorsanız biraz sıkıntı, asgari ücretle çalışıyorsanız evin dönmesi biraz zor olabilir.

Kira hariç 33 bin harcıyorsanız biraz sıkıntı, asgari ücretle çalışıyorsanız evin dönmesi biraz zor olabilir.

38 bin TL'ye yakın maaş alıyorum şu an aile evindeyim, aile evinden çıkarsam ailem maksimum 10 15k arası bana destekte bulunabilirler, 33 bin TL fix giderlerim var, her ay parfüm ayakkabı vs. İçecek artı olarak kredi masrafları falan 33 bin TL rahat gidiyor oda minimum. Yani kiraya verebileceğim para maksimum 14 16.5k arasında gidip gelir.

Büyükşehirlerde(istanbul, Ankara, izmir.) o paraya güzel bir ev tutabileceğini sanmıyorum, kümes bile teklif edebilirler.

Büyükşehirlerde(İstanbul, Ankara, İzmir.) O paraya güzel bir ev tutabileceğini sanmıyorum, kümes bile teklif edebilirler.

Kasa için zaten, kasa olmasa KYK'ya bile giderim çok umurumda olmaz açıkçası, o zaman PC'yi satılığa koyayım daha ihtiyacım olmaz.

33 bin TL fix giderlerim var, her ay parfüm ayakkabı vs. İçecek artı olarak kredi masrafları falan 33 bin TL rahat gidiyor oda minimum.
Her ay ayakkabı mı alıyorsunuz, niye ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…