pedroz_1999
Becerikli
Mamak'ta dediğiniz yer Zirvekent mi? YouTube'daki "mistik ev gezme" videolarından gaza gelip orayı internetteki ilanlar ve Google Street View üzerinden gezmiştim, tam da dediğiniz gibi bir yerdi. Dağın başında ve yalnız başınaydı. 1+1 olan blokların bir kısmının dairelerinin bile camları kırıktı hatta bazılarında yangın izleri vardı, bazılarında da Left 4 Dead 2'deki gibi camlara barikatlar örülmüştüİlk yapılan Mamak'takine kiralık ev bakmaya gittim yaklaşık yolculuk 4 saati buldu Batıkent'ten. Metro ile Ulus stadyumun orada indim bir otobüs bekledim bindim yaklaşık sanırım 85 durak falan gittim indiğim yer daha önce hiç gitmediğim bir yer. Emlakçı ile buluştuk arabasına aldı dedim nerede şimdi buradan gideceğiz dedi 25 dk'lık falan bir yola daha çıktık git baba git.
En son tepenin üstünde kayalar falan var orada evler göründü gittiğimde gireceğim apartmanın giriş kapısı camı kırılmış. İçerde asansöre bindik 11. kata çıktık bir katta 8 daire daha arada sesler nasıl geliyor anlatamam kağıttan yapılmış gibi her yerden ses fışkırıyor evde ne konuşuluyorsa duyuluyor asansörün oradan. Girdik daireye içeriyi gezdim bütün camlardan sular içeriye girmiş ve duvarın boyasını kaldırmış dedim bu neden böyle abi sen buranın yabancısısın burada oturanlar bilir tek kat cam yapmışlar kenarlardan su giriyor dedi bunu dedi ev sahibi yapmıyor istersen sen gidip çekomastik silikon filan yapacaksın. Banyoya girdim tavanın rengi değişmiş bu nedir dedim burası dedi hep birbirinin üzerine akmış sonra yapmışlar falan duşakabine elimi dokundum elimde kaldı. Koydum kenara.
Salondan Ankara böyle çok uzaklarda karınca gibi ışıkları görünüyor. 1 tane sağlık ocağı 1 tane A101 market. Ve oraya otobüs gidiyormuş gece son 11'de falan var ama kaçırırsan araban yoksa geçmiş olsun mümkün değil yürüyemezsin de. Taksi tutarını düşünemiyorum.
Apartmanın durumu çok kötüydü bakımsız. Etrafta hiçbir şey yok arazi köpekler vs. geziyor. Kira da o zamanın parası 7500 istiyordu. Batıkent'te 11-14'e buluyordun.