Bu red pill meselesi tamamen saçmalık. Sırf stabil bir ilişkim var diye sistemin kölesi falan oluyorum.
Hayır, olmuyorsun. En azından benim gözümde değilsin, öyle diyeyim. Neredeyse her şeyde olduğu gibi Red Pill de yozlaşmanın içerisinde olduğu için sana öyle lanse ediyor olabilirler. Erkeğin erkek dinamiklerini unutmaması yeterlidir. Gerçekte stabil bir ilişki yürütebilmek daha zordur ve başarılı sayılabilecek şey de budur.

Mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
Hayır, olmuyorsun. En azından benim gözümde değilsin, öyle diyeyim. Neredeyse her şeyde olduğu gibi Red Pill de yozlaşmanın içerisinde olduğu için sana öyle lanse ediyor olabilirler. Erkeğin erkek dinamiklerini unutmaması yeterlidir. Gerçekte stabil bir ilişki yürütebilmek daha zordur ve başarılı sayılabilecek şey de budur.

Mutluluklar dilerim.
Hocam bak yanlış anlama ama bu redpill dediğimiz düşüncede senin gibi düşünen sayısı milyonda bir falandır. Demem o ki, ben senin gibi insanlar görmediğim sürece bu düşünce tarzını yine bana göre kötü bir konumda yargılamaya devam edeceğim. Sizi tebrik ederim ama yine de bana göre bu düşünce hala sakat.

Konunun nasıl olup da "red pill" kavramına bağlandığını anlayamadım. Yazı o kadar karmaşıktı ki zihnim allak bullak oldu.
Konunun yorumlarına baktım okumadan önce , sen bile "zihnim allak bullak" dediysen metin cidden ne anlatıyor diye merak ettim. Ama zerre bir şey anlamadım.
Hani Red Pill ne alaka, başlık zaten beni benden aldı, olay ne, ana fikir ne metnin vs. :D

Pek de başarılı olamamış sanki. Redpill'ci kimi görsem ya radikal kadın düşmanı olmuş ya da incel olmaya doğru gidiyor.
Onlar bu işi yarım yamalak anlamış kişiler hocam. Zaten bu düşüncenin amacı kendini geliştir, kadınınla mutlu ol. İki tarafın da gönlünü yap üzerine işliyor kısaca. Incel olan tayfayı biliyorum bir ara bazı şahısların sunucularında varolmuştum offline olarak. Adamlar küfür edebileceği her şeye küfür ediyor, ayrılmıştım.

Onlar bu işi yarım yamalak anlamış kişiler hocam. Zaten bu düşüncenin amacı kendini geliştir, kadınınla mutlu ol. İki tarafın da gönlünü yap üzerine işliyor kısaca. Incel olan tayfayı biliyorum bir ara bazı şahısların sunucularında varolmuştum offline olarak. Adamlar küfür edebileceği her şeye küfür ediyor, ayrılmıştım.
Bu elemanların sayısı az da değil, bu konuda gördüğüm çoğu insan böyle. O yüzden bu düşünce tarzına ılımlı bakamıyorum ne yazık ki. Yine de öyle tek tük normal birileri çıkıyor karşıma, onlara da saygı duyarım.

Hoş geldin. Mesela senin gibi okuduğunu anlamayan, kendi istediğini anlayan bireyler için ek açıklama yapma gereksinimi duydum.
Yazdığını 3 kere okudum ve anca anladım. Hayatımda bu kadar kötü cümle kuran ve noktalama işareti kullanmayı bilmeyen başka biri görmedim.
Hayatımda bu kadar saçma bir yazı görmedim.

Okumaya üşenenler için bir ergenlik çağındaki arkadaşın kendi kendine "dert" sınıfına girmeyecek düşünceleri anksiyete zannetmesi, sonra ergenlikten gelen cinsel açlık ile bir erkeğe yavşadığını aylarca fark etmemesi sonra da bu olayın etkisi ile gittiği işi profesyonel olarak yapan, tıp eğitimi almış psikiyatristten daha iyi psikoloji bildiğini iddia edip saçma bir "ideoloji" propagandası yapmış.
Arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum. Üstüne söyleyecek söz var ise o da cümle kurmayı ve noktalama işareti kullanmayı öğrenmen gerektiğidir.

Hocam bak yanlış anlama ama bu redpill dediğimiz düşüncede senin gibi düşünen sayısı milyonda bir falandır. Demem o ki, ben senin gibi insanlar görmediğim sürece bu düşünce tarzını yine bana göre kötü bir konumda yargılamaya devam edeceğim. Sizi tebrik ederim ama yine de bana göre bu düşünce hala sakat.
Saygı duyarım hocam, ben de kabul ediyorum zaten. Suçlayamam.