Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Normalde başka kategori düşünüp konuyu ana sayfaya çıkartmayı düşündüm ama sadece bulan okusun istedim.

Giriş-Gelişme:
2020-2022 arasında Technopat'ta tarif ettiklerime göre Aksiyete hastalığına maruz kalıyordum. Bunun en belirgin tarafı normal boş salonda otururken fark etmeden nefes almayı durdurmak ve bir anda nefesi çekmekti. Bu süre içinde o boşlukta içim daralıyordu ve geriliyordum. Herkesin arasında yemek yerken bile olmaya başlamıştı. Ve benim tahminimce benim yurt dışı düşüncemdi, o zamanlar kafamda lanet olası Amerika vardı ve sayesinde kafayı kırmıştım. Şu zamanlarda ise artık böyle fikirlerimi belirtmeme kararı aldım. Daha detaylı olursam ne yapacağımı bilmiyordum, bilsem bile hiçbir şey belli değildi, mesleğim belli değildi, devamlılıktan emin değildim. O zamanlar toyuz tabii, elimizden tutan ne oldu diyen yok. Her zamanki gibi kendi kendime kurtulmaya çalışıyordum bundan.

Yıl oldu 2022 Mart-Nisan arası. R6'da sahil oynarken bir şahısa denk geldim. İlk başta AFK beklediği için sesli sohbetten acayip kızsam da oyun sonunda istek attım. İyi vuruyordu çünkü gözüme girmişti. Sonra baktım ki bu kız? Hem de R6'da kıza denk gelmek çok zor. Kız olmasının verdiği hız ile bunu aramıza aldım. Kendisi Innsbruck'da bir köyde yaşıyormuş, söylediğine göre yaşı 16 çıktı iyi dedim bunun yaşı onun ülkesine göre reşit, arıza çıkartmaz başımıza. Bunu aldık oynuyoruz ki benim de üniversite sınavım var o dönem. Sabah-öğle ders, akşam 3 saat bununla oyun. Arkada arkadaşlarım gelip gidiyor falan. Benim İngilizcem o aralarda konuşma anlamında Türk usülü Tazmanya İngilizcesi iken ben fark etmeden çok ciddi derecede iyileştirdim. A2 konuşmayı sanırım B1'e kadar taşımıştım belki B1.2 de olabilir. Kafanızda akıcı olarak algılayın.

1 ay sonra bu arkadaşla beni annesi yakaladı. Şimdi olaylar saçmalıyor. Bu arkadaş kız değil erkekmiş, ki bu aradafotoğraf atmadı utanıyorum diye ben de üstelemedim. Daha sonra kendi ailesindeki bazı kişilerin olaylarını bana itiraf ettiği için yani kuzeninin kendi bedenini satması gibi şeyleri daha ailesi bilmiyorken bu oğlan biliyor. Annesi geldi arkadaşlar sesliye. Bakın ilk başta annesi yumuşar diye hayır aynı ses falan diyorum ama o şahısın sesinin biraz daha kalın versiyonu, belli yani annesi gelmiş işte. Abi kadın bi sertleşti ama var ya ben bi İngilizce konuşuyorum aynı böyle "doğrudur efendim, kendisini kız diye tanıttı hanımefendi, ben de bilmiyordum böyle olaylarını efendim".

Evet size gülünç gelebilir, ben her ne kadar keklensem bile şunu söyleyim size. O korku başınıza gelmediği zaman anlamazsınız, bu oğlan arkadaşın saçma sapan cinselliğe vurduğu şakalar, GIF'ler yüzünden kadın polisi arayacağım demişti. Gülebilirsiniz ama ders çıkartmak zorundasınız. Her neyse işte ben bunu sunucumdan attım, arkadaşlıktan çıkarttım. O ara bayramdan döndük ve bekliyorum, bekliyorum, bir şey gelecek başıma da alıp götürecekler beni. Hiçbir şey olmadı. Aranızda varsa bazı omurgasız düşünen varlıklar ben yine de yazayım, ben aklınızdan geçen saçmalıkları bu şahısın üstünde düşünmedim ki o zamanlar kendi hayatımdan konuştuğum ve ciddi düşündüğüm kızlar vardı.

Bu olayın giriş ve gelişme kısmıydı arkadaşlar. Bu saatten sonra ben kafayı yemiş halimin üstüne daha çok kafayı yeyip artık gece yatakta bile yatamaz hale gelmiştim. Bakın cidden ağır bir problem bu. Yaşamayan anlayamaz. Artık bu durumu üstü kapalı anlatıp sadece doktor bulmasını istedim. O zamanın iyi parasıyla bir doktor bulup gittim. Doktor bana bu zaman aralıklarında yaptıklarımı anlatmamı istedi. Neyse işte her şeyi anlattıktan sonra kadın bana teknoloji ile alakalı her şeyi yarı yarıya kısmamı istedi. Dedim ki sınava az kaldı zaten yarım saat belki 1 saat anca bakıyorum dedim. Kadın bana buraya gelen hastalardan LOL diye bir oyun oynayanları gördüğünü ve sandalyesi ile evinin camı kırdığını falan anlattı. Dedim ben onlardan değilim zaten sağlıklı kalmış çeyrek bir kafam var akıl hastanesine yatırılmadan düzelmek istiyorum dedim. Kadın inanmadı yarım saat ise 15 dakika yap dedi. Bana bilmem ne bi kitap verdi bunu alıp okumamı istedi. Sizce okudum mu?

Aradan 1 hafta sonra ikinci randevu için tarih isteyen bir mesaj geldi Whatsapp'dan. Sanki mesaj hizmetine gider gibi şu anlık istemediğimi belirttim ve bu yıla kadar bir daha bana yazmadılar.

Sonuç:
Maddi durumumun kötü iken böyle saçma sapan bir doktora fazla para vermem, benimle dalga geçer gibi zaten halihazırda beni rahatlatan bir şeyi kısmamı istemesi, buraya gitmeden önce bile olan psikolog ön yargım sayesinde ben tek seansta ve ağzıma tek bir anti depresan ilaç almadan kurtuldum ve düzeldim. Bu yıllarda başka problemler baş gösterse de eskisi gibi fiziksel bir rahatsızlık vermiyor.

Erkek arkadaşlar için özellikle en yakın zamanda doğru yerlerden Redpill felsefesini öğrenmesini öneririm. 2021'de Cenk Hoca arkadaşım hatta abim oldu, hayatımı değiştirdi. Cidden o adama çok şey borçluyum.​

Erkek arkadaşlar için özellikle en yakın zamanda doğru yerlerden red pill felsefesini öğrenmelerini öneririm.​
Katılıyorum. The Red Pill'in Godfather'ı olarak nitelendirebileceğimiz Rollo Tomassi'nin başını çektiği büyükçe bir grup insanın Red Pill felsefesini yanlış yansıtmasından ötürü günümüzde maalesef çok yanlış yerlere çekilmeye başlanmasına ve bu sebepten dolayı linç yağmuruna tutulmasına rağmen Red Pill, doğru kaynaklardan ve internetin toksikliğinden mümkün olduğunca arınmış bir şekilde takip edildiği sürece çok faydalı bir düşünüş biçimidir.

Ek olarak, Red Pill'e karşı ön yargısı bulunanların; "sigma" akademisi olan Instagram cephesinden bakmamalarını öneriyorum.

Hayatımda bu kadar saçma bir yazı görmedim.

Okumaya üşenenler için bir ergenlik çağındaki arkadaşın kendi kendine "dert" sınıfına girmeyecek düşünceleri anksiyete zannetmesi, sonra ergenlikten gelen cinsel açlık ile bir erkeğe yavşadığını aylarca fark etmemesi sonra da bu olayın etkisi ile gittiği işi profesyonel olarak yapan, tıp eğitimi almış psikiyatristten daha iyi psikoloji bildiğini iddia edip saçma bir "ideoloji" propagandası yapmış.

Hayatımda bu kadar saçma bir yazı görmedim.

Okumaya üşenenler için bir ergenlik çağındaki arkadaşın kendi kendine "dert" sınıfına girmeyecek düşünceleri anksiyete zannetmesi, sonra ergenlikten gelen cinsel açlık ile bir erkeğe yavşadığını aylarca fark etmemesi sonra da bu olayın etkisi ile gittiği işi profesyonel olarak yapan, tıp eğitimi almış psikiyatristten daha iyi psikoloji bildiğini iddia edip saçma bir "ideoloji" propagandası yapmış.
Hoş geldin. Mesela senin gibi okuduğunu anlamayan, kendi istediğini anlayan bireyler için ek açıklama yapma gereksinimi duydum.

Öncelikle orada giriş kısmında belirttiğim gibi bu dertleri edinirken anksiyete beni bulsun diye bir niyetim yoktu. Daha sonrasında olayı fark ettiğimde psikolog ile arasında 2 yıl gibi bir süre var. Yani o dediğin profesyonel eğitim almış kişilere gitmeden hayatta kalabilmişim, ilaç kullanmamışım.

Mesela Avusturya kurallarına göre bu şahıs reşit sayılıyor. Ben de o zamanlar ay olarak reşittim. Ve belirttiklerime göre kendi kız arkadaşlarımın olduğunu, orada özellikle yazmıştım ki böyle şeyleri aklınızdan geçirmemeniz gerektiğini ve oyun oynadığımız için iyi vurduğundan almıştım takıma. Karşıdakinin sesi inceydi ve ben de sorgulamadım. Kız deyince iyi deyip geçmiştim. Ben anlamadım MS 600'lü yıllarda mı yaşıyoruz kız ise çöpe atalım erkek ise hayatımıza renk versin?

Ben daha iyi psikoloji biliyorum diye bir şey yazmadım zaten. Bana göre saçma olduğunu yazdım. Dediğin kadar profesyonel olsaydı, Rage geçirip evinin kapısını penceresini indiren LOL oyuncuları ile aynı kefeye koyar mıydı? Veya benim anlattığım şeyleri tekdüze insanlarınkiyle aynı seviyeye koyup, herkese aynı sayılabilecek tedaviyi koyması profesyonel mi?

Sizin gibi insanlar kendi çocukluğu veya kendi evladının çocukluğundaki kritik yılları ergen deyip hiçe sayar, 16 yaşındaki çocuğa cinsel arzu beslediğimi iddaa edip kendi zihniyetini ortaya çıkarır, nasıl olsa profesyonel psikolog o herkesten iyi bilir diyen X kuşağının Z-Y kuşağının devamcısı insanlarsınız.

Bana bakarsan bu işin en büyük faydası dil ve kültür öğrenmem oldu. Ama sen o açılardan bakamazsın.

Konunun nasıl olup da "red pill" kavramına bağlandığını anlayamadım. Yazı o kadar karmaşıktı ki zihnim allak bullak oldu.
Giriş, gelişme ve sonuç olarak yazdım işte. Sondaki benim dost tavsiyemdi. Bonus gibi düşün.

Katılıyorum. The Red Pill'in Godfather'ı olarak nitelendirebileceğimiz Rollo Tomassi'nin başını çektiği büyükçe bir grup insanın Red Pill felsefesini yanlış yansıtmasından ötürü günümüzde maalesef çok yanlış yerlere çekilmeye başlanmasına ve bu sebepten dolayı linç yağmuruna tutulmasına rağmen Red Pill, doğru kaynaklardan ve internetin toksikliğinden mümkün olduğunca arınmış bir şekilde takip edildiği sürece çok faydalı bir düşünüş biçimidir.

Ek olarak, Red Pill'e karşı ön yargısı bulunanların; "sigma" akademisi olan Instagram cephesinden bakmamalarını öneriyorum.
Sigma biraz daha bizim felsefemizi kirletir oldu. İyi yönden ise öğrenmek isteyen insanları buraya çekti. Red Pill kadın düşmanlığı olarak gören ezikler de oldu. Red Pill, iki tarafı da mutlu eden hatta kadın hiyerarşisini bile mutlu etme yönünde olan bir yaklaşımdı.

Son düzenleme:

Bu redpill meselesi tamamen saçmalık. Sırf stabil bir ilişkim var diye sistemin kölesi falan oluyorum. Radikal feminizm neyse redpill de odur. Bu saçmalığın incelliğe kadar yolu var, yol yakınken geri dönün :D

Anksiyete bozukluğu ha diyince normale dönecek bir sıkıntı değil, bir ruhsal bozukluktur. Yazının tamamını okumadım lakin bir süre stres yaşamış gibisin, anksiyete benzeri belirtiler verir fakat olayın etkisi geçince normale döner. Anladığım kadarıyla ciddi bir sıkıntın yok, bunu gerçekten anksiyeteden muzdarip insanlar anlar anksiyete basit bir şey değildir.