Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

IRFANUTKUERSOY

Başarılı
Konu başlığında belirttiğim gibi zamanında Epic Games'ten GTA 5 ve RDR 2 aldım lakin bugün Steam üzerinden de aldım. Sorun şu: Social Club hesabıma Epic Games bağlı bu durum nasıl düzeltilir veya herhangi bir sorun olur mu?

Çözüm
Burada bağlanabileceği söylenmiş:
Eğer bağlantıyı kaldırmak istiyorsanız Epic Games Destek ile konuşmayı deneyin. Onun dışında bağlayabilirsiniz sanırım. Bir sorun yaratmaz.
Burada bağlanabileceği söylenmiş:
Eğer bağlantıyı kaldırmak istiyorsanız Epic Games Destek ile konuşmayı deneyin. Onun dışında bağlayabilirsiniz sanırım. Bir sorun yaratmaz.

Çözüm
Konu başlığında belirttiğim gibi zamanında Epic Games'ten GTA 5 ve RDR 2 aldım lakin bugün Steam üzerinden de aldım. Sorun şu: Social Club hesabıma Epic Games bağlı bu durum nasıl düzeltilir veya herhangi bir sorun olur mu?

Ortak hesap olarak kullanabilirsiniz ve sorun teşkil etmez. Eğer hesabınız perma yasaklandıysa sorun çıkarır. Bahsettiğim gibi bir yasaklama durumunuz varsa temiz hesap açın.

Cevabınız için teşekkür ederim fakat yazdığımı yapmaya karar verdim genel olarak Epic Games'i nadir kullanıyorum yalnız bir sorum daha var bu Social Club hesabını sildikten sonra aynı email üzerinden yeni Social Club hesabi açabilir miyim?

Cevabınız için teşekkür ederim fakat yazdığımı yapmaya karar verdim. Genel olarak Epic Games'i nadir kullanıyorum. Yalnız bir sorum daha var: Bu Social Club hesabını sildikten sonra aynı Gmail üzerinden yeni Social Club hesabı açabilir miyim?
Açabiliyormuşsunuz.