Merhabalar, karşı tarafın konuşmalarını kayıt alan ve bunu karşı tarafa belli etmeyen bir uygulama arıyorum. Uygulamayı babam kullanacak. Yakın zamanda çok büyük bir parası gitti ve karşı tarafla iletişim devam ediyor. Çok detaylara girmek istemiyorum ama konuşmalar geçerken hangi uygulamayla kayıt alınabilir? Ücretli olması sıkıntı olmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?Root var ise bu.
github.com
Releases · chenxiaolong/BCR
A Basic Call Recorder for rooted Android devices. Contribute to chenxiaolong/BCR development by creating an account on GitHub.
Root derken? Telefon iPhone hocam.Root var ise bu.
![]()
Releases · chenxiaolong/BCR
A Basic Call Recorder for rooted Android devices. Contribute to chenxiaolong/BCR development by creating an account on GitHub.github.com
Konuda herhangi bir şekilde telefon modeli belirtmemişsiniz. Bizim sorunumuz değil.
Sizin sorununuz demedim kiKonuda herhangi bir şekilde telefon modeli belirtmemişsiniz. Bizim sorunumuz değil.
Encrypted edilmemiş şekilde normal hattan konuşuyorsa dinlenilebilir.Merhabalar, karşı tarafın konuşmalarını kayıt alan ve bunu karşı tarafa belli etmeyen bir uygulama arıyorum. Uygulamayı babam kullanacak. Yakın zamanda çok büyük bir parası gitti ve karşı tarafla iletişim devam ediyor. Çok detaylara girmek istemiyorum ama konuşmalar geçerken hangi uygulamayla kayıt alınabilir? Ücretli olması sıkıntı olmaz.
- Makaleler
- 1
Karşıda dolandırıcı var, yasa dışı olup olmaması bence fark etmez.
O ne hocam?Encrypted edilmemiş şekilde normal hattan konuşuyorsa dinlenilebilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-